Bosch In’genius ProSilence 57

Pressemelding fra BSH 26. oktober 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Få maks ut av døgnet med verdens mest stillegående støvsuger

Med et fullpakket skjema fra morgen til kveld trengs det innovative husholdningsprodukter for å holde huset rent. Bosch lanserer nå verdens mest stillegående støvsuger In’genius ProSilence 57. Som navnet tilsier gir støvsugeren kun fra seg 57 dB i lydstyrke under bruk, noe som betyr mindre støy enn en vanlig samtale. Så nå er det ingen unnskyldning for å utsette husvasken fordi barna sover eller borettslaget har regler om nabostøy.

Hverdagslogistikken kan være utfordrende når man i en hektisk hverdag skal rekke matlagning, oppvask rydding og klesvask. Når i tillegg alt som støyer må være gjort før barna har lagt seg eller før naboen banker i veggen, blir det vanskelig å få noe gjort. Med In’genius ProSilence 57, verdens mest stillegående støvsuger gjør Bosch kveldene litt lengre og hverdagen litt lettere. Nå trenger man ikke lenger bekymre seg for sovende barn eller borettslagets støyregler og man kan til og med støvsuge på søndager uten at naboen merker det.

– I takt med at vanene våre har endret seg trenger vi nye verktøy for å gjøre hverdagen lettere. For småbarnsforeldre kan det for eksempel væreen støvsuger man kan bruke etter at barna har lagt seg. For de som jobber skift og ugunstige tider kan kvelden og natten være den eneste tiden på døgnet de har tid til å vaske huset. Vi arbeider kontinuerlig for å imøtekomme forbrukernes behov og ønsker og vi er utrolig stolte over å kunne tilby kundene verdens mest stillegående støvsuger, sier Angela Gustafsson Redén, Sales Marketing Manager på Bosch SDA Nordic.

In’genius ProSilence 57 har en unik stillegående motor og et spesielt innkapslingssystem samt et lydisoleringssystem med flere nivåer. Dette gjør at støvsugeren kun gir fra seg 57 dB, noe som tilsvarer lydnivået på en vanlig samtale.

In’genius ProSilence 57 finnes i svart (BGL85Q57)og hvit (BGL85SIL57)

Anbefalt utsalgspris: 4.399 NOK

Powered by Labrador CMS