Bosch MaxxiMUM

Pressemelding fra BSH Husholdningsapparater 16. juni 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Ny kjøkkenmaskin fra Bosch:

Et krafttak på kjøkkenet med MaxxiMUM

Bosch lanserer nå markedets kraftigste kjøkkenmaskin, MaxxiMUM. Maskinen kommer med en kraftfull motor på hele 1600 watt, og kombinerer rå styrke med stilrent design. Foruten profesjonell hjelp med å vispe, kna og blande, tar MaxxiMUM matlaging til nye høyder.

Den kraftige motoren på 1600 watt knar, maler, hakker og skjærer grønnsaker og kjøtt raskt og effektivt. I tillegg kommer to av modellene med den nye funksjonen SensorControl. Denne sørger for at kjøkkenmaskinen selv visper sammen ingredienser som fløte eller eggehvite, og selv stopper når resultatet er perfekt.

-MaxxiMUM er kjøkkenmaskinen med stor K. Dette er maskinen for hjemmekokken som liker å utfordre seg selv på kjøkkenet. Med denne maskinens funksjoner og ekstrautstyr er det bare fantasien som setter grenser for hva man kan oppnå på kjøkkenet, sier Katrin Ohlander, PR Manager BSH Husholdningsapparater AS.

Allsidig hjelper

Den solide blenderen knuser is enkelt og lager friske smoothies, dressinger og puréer.

MaxxiMUM kan kompletteres med en rekke tilbehør som gjør det mulig for hjemmekokken å spille på hele sitt register. Kjøttkvernen hjelper deg å lage velsmakende hjemmelagde burgere eller pølser, mens pastamaskinen gjør det lettere å diske opp lekre italienske delikatesser. For smakfullt og friskt tilbehør gjør grønnsakskutteren grovarbeidet ved å strimle, rive og lage terninger. Bollen kommer i rustfritt stål, som sammen med ekstrautstyret enkelt kan rengjøres i oppvaskmaskin.

Fra før har Bosch den prisvinnende kjøkkenmaskinen MUM5, som nå er blitt en folkefavoritt. Denne kommer i flere friske farger, blant annet vaniljehvit, mint og dyp rød.

Artikkelnummer:

MUMXL10G

MUMXL20G

MUMXL40G

MUMXX20G (med SensorControl)

MUMXX40G (med SensorControl)

Veiledende pris: fra 5 790 NOK

Powered by Labrador CMS