Bosch MSM881X2

Pressemelding ra BSH Husholdningsapparater 24. mars 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Bosch kjøkkenguide:

Må-ha-produkter til kjøkkenet denne sesongen

Gjør deg klar for sommeren med nypresset juice og en skål hjemmelaget is, og server noen lette og delikate kaker på sommerfesten. Disse maskinene vil definitivt gjøre kjøkken-livet ditt lettere.

Selv om vi tilbringer mer tid utendørs når været er varmt og solen skinner, tilbereder vi fortsatt størsteparten av maten innendørs, før vi dekker bordet i hagen eller på terrassen. Og når hvert minutt man kan få i solen teller, trenger du kjøkken-hjelpere du kan stole på. Da kommer disse Bosch-heltene godt med.

Hardtarbeidende stavmikser

Det er kanskje vanskelig å tro at et kjøkkenapparat på denne størrelsen har hele 12 ulike hastigheter, en 800 watts motor og nok tilbehør til å bli forvandlet til en fullt funksjonell kjøkkenmaskin. Og at den hakker, kutter, blander og mikser med et minimum av støy. Men det gjør den altså. Den nye Bosch MSM881X2 er som en Sveitsisk Armykniv til kjøkkenet. Med Kubixx-kutteren har du en deilig fruktsalat klar på null tid, og turbo-modusen gir deg ekstra krefter når du trenger det. Og den hjemmelagede majonesen? Den hjelper deg å lage den også.

Veil. pris NOK 2190

Powered by Labrador CMS