Bose SoundTouch

Pressemelding fra Bose 3. oktober 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Bose utvider SoundTouch Wi-Fi- Musikksystemserien

Nye produkter, musikktjenester og funksjoner for det mest brukervennlige Wi-Fi-musikksystemet noensinne

Bose bygger videre på løftet de ga om SoundTouch™ Wi-Fi®-musikksystemet, om at all musikken skal samles på ett sted, slik at vi enkelt kan spille den av trådløs overalt i hjemmet.  I motsetning til andre Wi-Fi-musikksystemer er SoundTouch™-systemene enkle, brukervennlige og intuitive, slik at du kan streame musikk på den enkleste mulige måten – ved å trykke på en knapp. 

I dag ble det kunngjort at nye hjemmekino- og stereosystemer legges til i SoundTouch™ Wi-Fi-utvalget.  Deezer™ og Spotify® vil være kompatible musikktjenester.  En forbedret app styrer alt sammen og har nye funksjoner, blant annet lagrede musikksøk og en forbedret prosess for trådløs konfigurering fra telefon eller nettbrett. 

SoundTouch™ Wi-Fi-systemene forblir enkle å betjene.  Angi seks forhåndsinnstillinger for umiddelbar lytting, eller kontroller alt fra den innretningen du selv velger.   Få tilgang til 20 000 Internett-radiostasjoner fra hele verden, musikktjenester og spillelister fra ditt personlige bibliotek – alt lett tilgjengelig.  Start med ett SoundTouch™-system, legg til flere når du ønsker det, og stream den samme musikken overalt eller forskjellig musikk i forskjellige rom.  SoundTouch™-systemer kobler direkte til Internett, og du trenger ikke noe ekstrautstyr.

"SoundTouch Wi-Fi-systemer er laget for alle," sier Santiago Carvajal, sjef for Bose Home Music Systems.  "Wi-Fi-musikksystemer skal ikke være avskrekkende eller kompliserte.  De skal være så brukervennlige og intuitive at du ikke kan tenke deg å høre på musikk på noen annen måte.   Dette har alltid vært ideen bak Bose SoundTouch-systemene, og nå har de blitt enda bedre."

Nye SoundTouch™ Wi-Fi®-systemer:  Flere alternativer for mer lytting

Bose legger til 12 nye SoundTouch™ Wi-Fi®-musikksystemer, noe som resulterer i den mest omfattende Wi-Fi-musikksystemserien som er tilgjengelig, med alternativer for bruk innendørs og utendørs. Alle SoundTouch™-systemer fungerer sammen på en sømløs måte og kommuniserer trådløst gjennom vegger og gulv.

• Andre generasjon SoundTouch™-systemer har fremdeles den høyeste lydkvaliteten blant Wi-Fi-høyttalere av tilsvarende størrelse:   SoundTouch™ 30 Series II-systemet er Boses beste produkt i én del, SoundTouch™ 20 Series II-systemet gir rik og fyldig lyd, og SoundTouch™ Portable Series II-systemet bruker et oppladbart litium-ion-batteri, slik at det kan brukes i og rundt hjemmet.  Alle leveres i to farger: Hvitt og for første gang også i sort.

• De nye Lifestyle® Series III-systemene for hjemmeunderholdning og en ny serie med CineMate®-hjemmekinoprodukter, inkludert de tre lydplankealternativene, er nå kompatible med SoundTouch™.  Med rimeligere alternativer kan du nå få trådløs lytting med kinolyd fra Bose®.  

• Nye SoundTouch™ Stereo JC Series II Wi-Fi® music system er et førsteklasses enkeltstående stereomusikksystem.  Det gir en dyp og detaljert lyd og klare toner fra to elegante Jewel Cube® Series II-høyttalere med ny design og en Acoustimass®-modul.  En førsteklasses SoundTouch™-kontroll følger også med og gir enkelt tilgang til grunnleggende funksjoner og forhåndsinnstillinger. 

Alle SoundTouch™ Wi-Fi-systemer:  Flere musikktjenester, seks forhåndsinnstillinger, en bedre app

SoundTouch™-systemene integrerer to nye musikktjenester:  Deezer, som har over 35 millioner sanger du kan lytte til når du vil, og som konfigureres umiddelbart ved at det opprettes en konto automatisk i SoundTouch™-appen, og Spotify Connect, der du får tilgang til de nyeste Spotify®-funksjonene via Spotify-appen og kan spille av musikk på alle SoundTouch™-systemer. Begge tjenestene er integrerte og bare ett trykk unna gjennom seks forhåndsinnstillinger som kan angis og endres slik det passer deg.  Angi én forhåndsinnstilling for grilling i hagen, en annen for barna, festen, favorittartisten, radioprogrammet eller en egen spilleliste.

Den forbedrede SoundTouch™-appen byr på en enklere konfigureringsprosess som nå kan gjøres trådløst fra nettbrettet eller telefonen.  Du kan raskt finne artister og sanger i musikkbiblioteket med en ny søkefunksjon og justere lave frekvenser etter eget ønske med en ny basskontrollfunksjon.   

For at det skal være enda mer fleksibelt har SoundTouch™-musikksystemer også AirPlay®, som innebærer at du kan streame innhold fra en iPad®, iPhone® eller iPod touch®.  

"Musikken ligger til grunn for nesten alt vi gjør," sier Carvajal.  "Så vi spurte oss selv hvorfor man ikke spiller mer musikk hjemme. Som med så mye annet, har det blitt for komplisert. SoundTouch-systemene endrer imidlertid på dette.  Vi har samlet all musikk på ett sted.  Du kontrollerer den på den enkleste mulige måten og tilpasser den slik det passer deg."  

Nye musikktjenester og funksjoner blir lagt til regelmessig, og alle programvareoppdateringer er gratis.  Bose® SoundTouch™ Wi-Fi®-musikksystemer støttes av Bose® Customer Experience Center, det mest kunnskapsrike og hjelpsomme serviceteamet i bransjen.

Pris og tilgjengelighet

Alle nye SoundTouch™ Wi-Fi®-systemer vil være tilgjengelige i Nord-Amerika, Europa og Asia-Stillehavet på Bose.no, hos autoriserte Bose-forhandlere og på 62 82 75 11 fra 10.oktober 2014.  Nye musikktjenester og forbedrede app-funksjoner er tilgjengelige fra 10. oktober 2014 via programvareoppgraderinger for alle eksisterende SoundTouch™-systemer. 

SoundTouch™ 30 Series II Wi-Fi® music system selges for 6199, SoundTouch™ 20 Series II Wi-Fi® music system for 3499,- og SoundTouch™ Portable Series II Wi-Fi® music system for 3499,-.  Lifestyle®-systemer for hjemmeunderholdning koster fra 24995,-.  CineMate®-hjemmekinosystemer koster fra 8995,-. CineMate®-systemer krever en adapter for SoundTouch™, og denne selges separat og koster 899,-.  SoundTouch™ Stereo JC Series II Wi-Fi® music system selges for 9999,-.