Anton Hagberg skal lede den nye divisjonen Komplett Marketplace. Foto: Marte Ottemo
Anton Hagberg skal lede den nye divisjonen Komplett Marketplace. Foto: Marte Ottemo

KOMPLETTS STØRSTE SATSING

I år lanserer Komplett sin største satsing i historien, en markedsplass hvor også eksterne nettbutikker kan selge sine produkter.

Publisert

Dermed får andre aktører mulighet til å tilby sitt vareutvalgt side om side med Kompletts egne kategorier, skriver selskapet i en pressemelding.

For å styrke satsingen, gjør Komplett endringer i konsernledergruppen. Live Haukvik går inn som ny leder av divisjonen Komplett. Hun har vært CFO i Komplettkonsernet siden 2011, og vil ha ansvaret for Kompletts nettbutikker i Norden. Under hennes ledelse vil også Komplett Forsikring, Komplett Mobil og tyske Comtech inngå. Live Haukvik har lang fartstid som både CEO og CFO i norske, børsnoterte selskaper, og har en master innen finans fra Université de Fribourg, Sveits, og en master i ledelse fra Handelshøyskolen BI i Oslo.

 Anton Hagberg leder fra 1. april den nye divisjonen Komplett Marketplace. Ambisjonen er å sikre 100 prosent fokus på satsningen og sørge for en ekspansiv utvikling i både nye og etablerte produktkategorier sammen med partnere. Anton Hagberg har fra 2007 ledet Komplett sine nettbutikker i Norden og er utdannet diplomøkonom fra Handelshøyskolen BI.

 Geir Olav Ryntveit er konstituert som finansdirektør. Han kommer fra PwCs rådgivningsvirksomhet i Vestfold og har mange års erfaring fra ulike mellomstore og store industrivirksomheter, hvor han har arbeidet innenfor områder som økonomi/finans, forretningsutvikling, strategi og marked. Geir Olav Ryntveit er utdannet siviløkonom fra NHH og har i tillegg grunnfag i Sammenliknende Politikk fra Universitetet i Bergen.

Powered by Labrador CMS