NetONet har åpnet flere nye butikker, her er salgsdirektør Urban Solander (t. h.) og varehussjef Paul Mathiessen under åpningen av lagerbutikken i Sandnes. Foto: NetOnNet
NetONet har åpnet flere nye butikker, her er salgsdirektør Urban Solander (t. h.) og varehussjef Paul Mathiessen under åpningen av lagerbutikken i Sandnes. Foto: NetOnNet

NETONNET SØKER NY SJEF

Susanne Ehnbåge skifter bransje, og NetOnNet Group søker nå etter ny administrerende direktør.

Publisert

Susanne Ehnbåge har etter nærmere to år som administrerende direktør i NetOnNet Group og 15 år i konsernet, valgt å gå videre til en annen bransje. Hun vil fortsette i jobben frem til sommeren, eller til en erstatter er på plass.

– Dette er mitt vanskeligste jobbrelaterte valg noensinne, jeg er kjempestolt over hvor langt vi har kommet sammen i NetOnNet. Jeg er overbevist om at NetOnNet, med sine fantastiske ansatte vil fortsette å utvikle- og forsterke NetOnNets sterke tilbud og posisjon som en uttalt e-handelsbedrift med et unikt selvbetjeningskonsept, sier Ehnbåge i en pressemelding.

2017 var et år med mange omstruktureringer for NetOnNet Group.

Susanne Ehnbåge slutter som administrerende direktør i NetOnNet Group. Foto: NetOnNet
Susanne Ehnbåge slutter som administrerende direktør i NetOnNet Group. Foto: NetOnNet

– Allerede på midten av 2000-tallet så vi den forandringen som nå skjer innen all detaljhandel. Digitalisering og e-handel har en enormt stor påvirkning på hvordan man selger varer. I 2016 besluttet vi etter 66 år å legge ned SIBA og satse 100 prosent på NetOnNet, som har et av Sveriges tydeligste digitale konsept innen varehandel. Med et DNA innen e-handel kombinert med Lagershoper har NetOnNet det beste konseptet, som gjør oss godt rustet til fremtidens utfordringer, sier Fabian Bengtsson, representant for eier, familien Bengtsson.

I 2017 ble de største investeringene i selskapets historie gjort, med blant annet nye IT-system, nye Lagershoper og automatisert sortering, samtidig som Siba ble avviklet og en ny organisasjon ble formet.

Nå søker selskapet altså ny sjef, og leter etter en «forretningsdrivende, offensiv og engasjert administrerende direktør som brenner for digital handel til både konsumenter og bedrifter, og som elsker teknologien og løsningene som påvirker alle mennesker i dag og i morgen».

I mai 2016 ble det kjent at merkevaren NetOnNet skulle utvides og utgjøre grunnlaget for den nye satsningen i Norge og Norden. Mellom oktober 2016 og mars 2017 ble det åpnet 10 nye NetOnNet Lagershoper og i dag har konsernet i dag totalt 33 Lagershoper, 30 i Sverige og 3 i Norge.

Powered by Labrador CMS