PRAKTISK INFO OM ELSPARKESYKLER

Administrerende direktør Jan Røsholm i Stiftelsen Elektronkkbransjens fotografert på en utleiesparkesykkel i 2019. Foto: Marte Ottemo

I forbindelse med at elektriske sparkesykler fra 1. januar er omdefinert til elektriske kjøretøy, er det utarbeidet en informasjonsfolder for bransjen.

Publisert Sist oppdatert
I samarbeid med Trafikkforsikringsforeningen (TFF) har Stiftelsen Elektronikkbransjen fått utarbeidet denne informasjonsfolderen.

– Som en konsekvens av det nye regelverket, er det fra 1. januar forsikringsplikt for elektriske sparkesykler. Vi i Stiftelsen Elektronikkbransjen har hatt et utstrakt samarbeid med Finans Norge og Trafikkforsikringsforeningen rundt dette, og som en del av dette arbeidet er det utarbeidet en informasjonsfolder som inneholder svar på mange av de spørsmålene vi har fått, sier administrerende direktør Jan Røsholm.

Last ned folderen

– Vi håper informasjonen er til nytte for dem som selger, reparerer eller importerer disse produktene. Hvis noen av våre medlemmer har spørsmål rundt elsparkesykler og små elektriske motorvogner, er de velkommen til å ta kontakt med oss i bransjeforeningen, sier Røsholm.

Powered by Labrador CMS