Runar Heggen (t. v.) og Anders Holm i Teamwork er foredragsholdere. Foto: Teamwork
Runar Heggen (t. v.) og Anders Holm i Teamwork er foredragsholdere. Foto: Teamwork

NETTKURS I MEDARBEIDERSKAP

NETTKURS: Mobilisering av medarbeiderskap reduserer sykefravær, øker engasjementet, noe som sørger før større effektivitet og økt lønnsomhet.

Publisert

I samarbeid med selskapet Teamwork har vi gleden av å tilby våre medlemmer et gratis nettkurs i medarbeiderskap:

Tirsdag 25. april kl. 09.00-09.45

Tema: Hvordan skape økt lønnsomhet gjennom et forpliktende samspill mellom leder og medarbeider?

Medarbeiderskap dreier seg om engasjement og profesjonalitet, og er selve grunnlaget for yrkesstolthet og arbeidsglede. Kurset bygger på den nordiske kulturen og den skandinaviske ledelsesmodellen. I grove trekk handler dette om et forpliktende samspill mellom leder og medarbeider, der leder gir tillit, og medarbeider tar ansvar for hvordan hen forholder seg til arbeidsoppgavene, kollegene og arbeidsgiver.

Forskning viser at de kostnadene som stammer fra manglende engasjement, er større enn kostnadene knyttet til sykefravær. Mobilisering av medarbeiderskap reduserer sykefravær, øker engasjementet, noe som sørger før større effektivitet og økt lønnsomhet.

Nettkurset med Runar Heggen og Anders Holm varer i 45 minutter, og er gratis for medlemmer i Stiftelsen Elektronikkbransjen.

Påmelding til jr@elektronikkbransjen.no innen fredag 21. april kl. 12.00. Kurset skjer på Teams, og vi trenger navn og epost-adressen til deltakerne.

Er ditt selskap ikke allerede med i Stiftelsen Elektronikkbransjen? Bli medlem!

Powered by Labrador CMS