NY VRI PÅ JULEGAVENE

Etter ti år var det på tide med en ny vri på bransjens julegavekåring. TT Micro smilte bredest av alle prisvinnerne og dro hjem med hele tre priser.

Publisert Sist oppdatert

Ikke bare fikk TT Micro den gjeveste prisen av dem alle, nemlig Årets julegave for digitalradioen Pinell Go. De ble også kåret til Årets digitalradio for samme produkt, og årets digitalradioleverandør. Snakk om hattrick!

Daglig leder Ole Morten Skymoen fra TT Micro fortalte på scenen at det var hans bror som fikk ideen til radioen på sin bryllupsreise.

– Vi har designet radioen fra bunnen av og utviklingen tok halvannet år. Vi har et eget menysystem, som er enkelt og brukervennlig og radioen har 24 timer batteritid, sa Skymoen på scenen.

Vi har designet radioen fra bunnen av og utviklingen tok halvannet år

Årets utdeling skjedde torsdag 7. november, på nytt sted og med nytt opplegg.

17 priser

– Vi begynte for ti år siden, og siden har det bare økt på. I år har vi flere priser enn noen gang, i alt 17 kategorivinnere, sa juryleder og redaktør Stian Sønsteng i fagbladet Elektronikkbransjen.

Ingeniørenes hus i Vika i Oslo sentrum var festlokalet, og her var det i år lagt opp til treretters middag for de 160 bransje- og pressefolkene som deltok.

De siste årene har Årets julegaver-arrangementet vært sentrert rundt utstilling fra en lang rekke leverandører. I år var det kun danske Gram og norske TT Micro som hadde en liten produktpresentasjon i foajeen, mens arrangementet for øvrig gikk av stabelen med den sedvanlige paneldebatten – og selvsagt utdelingen av alle julegaveprisene!

Powered by Labrador CMS