Leica M-P Set Safari

Pressemelding fra Bresson 25. februar 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Leica M-P Set Safari, spesialutgave i olivengrønn

Vi er stolte av å lansere den nyeste safariutgaven til Leica, Leica M-P Set Safari.

Settet inneholder et Leica M-P digitalt rammesøkerkamera i olivengrønn safari-look og det raske objektivet Leica Summicron-M 35 mm f2 ASPH i sølvfarget kromutførelse. Totalt er det planlagt 1500 utgaver av denne spesialutgaven for det verdensomspennende markedet, og disse er nå tilgjengelig.

Det mest slående ved Leica M-P Set Safari er den uvanlige fargen på kamerahuset. Toppdeksel og bunnplate kommer i en robust og spenstig olivengrønn emalje. Sammen med et olivenfarget skinntrekk gir dette et komfortabelt grep så vel som et karakteristisk utseende. Kontrollknapper i søvfarget krom balanserer fargevalget og fremhever den sølvfargede kromutgaven av Leica Summicron-M 35mm f2 ASPH og den matchende runde solblenderen i metall.

En ytterligere utsøkt detalj ved Leica M-P Set Safari er graveringen på kamerahuset. Som en hyllest til tidligere kamerautgaver i olivengrønn finish, som i dag ettertraktede samleobjekter, har Leica M-P Set Safari den klassiske Leica-logoen inngravert på topplaten sammen med teksten "LEICA CAMERA AG" og "WETZLAR GERMANY".

Leica M-P Set Safari inkluderer også en bærestropp i Cognac-farget kuskinn og en matchende visittkort-/kredittkortholder. Holderen har ekstra plass til opptil tre SD-kort og er laget av den samme fineste lærkvalitet som stroppen.

Alle tekniske data på kamera og objektiv er forøvrig identisk med originalutgavene.

LEICA M-P (Typ 240) Set Safari er leveringsklar nå og har veiledende utsalgspris på kr. 94.000,-

Powered by Labrador CMS