Leica Summilux-M f1.4/50mm ASPH

Pressemelding fra Bresson 26. mars 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nye Leica M-objektiver

To klassiske reportasjeobjektiver til Leica M-systemet kommer nå med ny overflatebehandling i begrenset antall.

Den matte, svarte overflaten gir objektivene både et unikt utseende og en ekstra fordel ved at den er spesielt robust. Objektivene passer perfekt til Leica M Monochrom og Leica M-A-modellene, som har samme matte overflate. Solblender og linsedeksel i metall følger med.

Objektivene vil være tilgjengelig fra autoriserte Leica-forhandlere i slutten av april.

Leica Summilux-M f1.4/50mm ASPH

Selv med full blenderåpning og på nærgrensen leverer dette objektivet bilder med høy kontrast og klart definerte strukturer. Dette er mulig ved å benytte et flytende element i Leica M-objektivet. Dette gjør objektivet spesielt godt egnet til fotografering i eksisterende lys.

Den matte, svarte overflater gir dette klassiske reportasjeobjektivet både et unikt utseende og de ekstra fordel ved at det er spesielt robust. Summilux-M 50 mm f 1.4 ASPH gjenbruker det klassiske designet til sin forgjenger fra 1959. Typiske trekk er at fokusringen har riflede segmenter og blenderringen er jevnt riflet hele veien.

Objektivet passer perfekt til Leica M Monochrom og Leica M-A-modellene, som har samme matte overflate. Solblender og linsedeksel, begge laget av metall, er inkludert i pakken.

Leica planlegger å produsere totalt 500 eksemplarer av dette objektivet.

Bildevinkel: 47 grader

Nærgrense: 0,7 m

Minste blender: f/16

Vekt: 275 g

Powered by Labrador CMS