Leica Ultravid HD-Plus 32

Pressemelding fra Bresson 17. august 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Leica Ultravid HD-Plus 32

Leica Ultravid HD-Plus kikkertserie er nå komplett med lanseringen av Leica Ultravid HD-Plus 8x32 og Leica Ultravid HD-Plus 10x32 - ideelle følgesvenner på alle utflukter, fotturer eller jaktturer.

Design og alle funksjonene i Leica Ultravid HD-Plus-serien er uendret i de nye HD-Plus 32-kikkertene. Den optiske kvaliteten, derimot, har fått et betydelig løft med nye og forbedret linseelemepnter. Dette garanterer eksepsjonell fargegjengivelse, bedre kontrast og klar sikt.

En ny coating-prosess benytter høy temperatur til å legge på en tynn film på overflaten av linseelementene. De største optiske elementer i kikkerten er fremstilt av glass av Schott HT (high transmission). Sammen utgjør disse to faktorene en betydelig grad av økt lysgjennomgang.

Alle modellene i Leica Ultravid HD-Plus-serien er robuste og pålitelige, konstruert i holdbare materialer som magnesium og titan.

AquaDura®-belegget sikrer klar sikt under alle værforhold og beskytter linsene mot riper og slitasje. En støtabsorberende armering beskytter mot skade og gir et sikkert og stabilt grep.

Ultravid HD-Plus 32-kikkertene er de mest kompakte i sin klasse og passer fint i jakkelommen. De kommer i 8- og 10-ganger forstørrelse.

Kikkertene vil være tilgjengelig fra autoriserte Leica-forhandlere fra august 2015. Hver modell leveres komplett med en polstret Cordura-veske, linsebeskyttere og bærestropp i neopren.

Leica Ultravid 8x32 HD-Plus har veiledende pris kr. 19.000,-

Leica Ultravid 10x32 HD-Plus har veiledende pris kr. 19.500,-

Powered by Labrador CMS