Brother ADS-3600W

Pressemelding fra Brother 14. mars 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Brother ADS-3600W oppfyller alle kravene til en kompakt skrivebordskanner

Toppmodellen i Brother sin nye familie av skrivebordskannere har de samme egenskapene som langt dyrere konkurrenter og passer til små og mellomstore bedrifter. Brother ADS-3600W er fleksibel, bunnsolid og med sine 50 sider per minutt - en meget rask skanner. Veil. utsalgspris ligger på kr. 8380,- ekskl. moms.

De siste månedene har Brother utvidet sitt repertoar innenfor skannere betraktelig. Først og fremst med introduksjonen av den nye ADS-serien av bordmodeller, som både med tanke på pris og ytelse passer perfekt til små og mellomstore bedrifter både i den private og den offentlige sektor.

Publikum har tatt vel imot de nye Brother-skannerne, som er solgt godt siden de først ble introduserte på markedet i begynnelsen av januar 2016.

Noen brukere har dog savnet en toppmodell i den nye ADS-serien. En modell, som kunne bygge bro opp til Brother sine større og enda raskere skannere.

Denne nye toppmaskinen i ”middelklassen” for skrivebordskannere kommer nå i skikkelse av Brother ADS-3600W.

Det er en skanner med avanserte funksjoner, moderne betjening og en hastighet som kan tilfredsstille selv avanserte brukere i små og mellomstore organisasjoner.

Bunnsolid og meget allsidig

Som sine tre søsken – ADS-2400N, ADS-2800W og ADS-3000N - er den nye Brother ADS-3600W er meget solid. Den er hva amerikanerne kaller ”heavy duty”, og er beregnet til å arbeide hver dag!.

Allikevel er skanneren kompakt, og den har en rekke smarte funksjoner som gjør betjeningen enkel og rask for brukerne.

ADS-3600W kommer med en stor 9,3 centimeters berøringsskjerm i farger. Herfra kan man bl.a. styre de opptil 50 dokumentene man kan ha liggende i en dokumentmater klar til å bli skannet.

Via berøringsskjermen kan man også forhåndsinnstille funksjoner som man bruker igjen og igjen – slik at de utføres ved å trykke på en enkelt knapp på skjermen. På den måten blir kjedelige rutiner forkortet, og det daglige arbeidet kan gjøres raskere og mer effektivt.

Den nye Brother-skanneren er utviklet for å kunne håndtere en rekke dokumenttyper – papir, papp, ID-kort, bankkort osv. Den kan jobbe for flere brukere på samme tid og distribuere skannede filer til mange forskjellige mottakere.

Brother ADS-3600W kan skanne opptil 50 sider per minutt, og den kan kobles til både trådløse nettverk, raske kablede lokalnett eller direkte til en PC via den lynraske USB 3.0-kontakten.

Fungerer fint i et mobilt miljø

Brother ADS-3600W kan naturligvis skanne dokumenter til smarttelefoner og nettbrett. Enten via Brother sin gratis iPrint&Scan-app til Apple iPhone/iPad og Android – eller til smarttelefoner med den nye trådløse NFC-teknologien ombord.

Skanninger foretatt på ADS-3600W kan dirigeres til mange forskjellige mottakere: e-post, skrivere, SharePoint, Microsoft Office og en rekke populære skytjenester – for å nevne noen få.

I alle tilfellene sørger Brother sin avanserte billedbehandling for at de skannende dokumentene er knivskarpe og lett leselige.

Og tilslutt - ADS-3600W er som alle Brother sine øvrige produkter – utviklet for å være strømbesparende og gjenbruksvennlige.

Priser og levering

Brother sin nye ADS-3600W skanner vil stå i hyllene hos Brother sine mange forhandlere fra mars.

ADS-3600W koster 8380,00 kroner ekskl. moms (10.475,00 kroner inkl. moms).