Gaggenau Antrasitt

Pressemelding fra Gaggenau 4. juni 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Gaggenau introduserer Antrasitt:

Et nytt nivå av eleganse på kjøkkenet

For Gaggenau har det aldri handlet om sesongens it-farge, det har alltid handlet om varig eleganse og holdbarhet. Et fargekart som holder seg aktuelt, og som ikke føles gammelt allerede neste sesong. Så når Gaggenau nå introduserer flaggskip-serien sin i den nye Antrasittfargen, er det definitivt en farge som er her for å bli.

Gaggenau Antrasitt er en unik farge - verken svart eller grå. Den kan beskrives som en farge med undertoner av grønnfargen teal, men de\iskret og elegant. 400-serien har til nå bare vært tilgjengelig i edelstål, men nå er både 200- og 400-serien tilgjengelig i Antrasitt på utvalgte modeller.

Fargen er elegant og stilig når den er integrert inn i en mørk vegg, mens den mot en lysere bakgrunnn vil stå ut som et designelement i rommet. Fargen forandrer seg en smule avhengig av lyset og omgivelsene. Klassisk, men moderne er kanskje den beste måten å beskrive fargen som vil få kjøkkenet til å skinne. Ikke bare i år, men i mange år fremover.

Gaggenau 400 Serie Ovn

Den nye BO 420/421 gir deg ni ulike varmefunksjoner. Uansett hva du ønsker å bake eller steke, finnes dent rette programmet for ditt behov. Ovnen blir hurtig varm, og kan utstyres med en bakesten, for å steke den perfekte italienske pizzaen. Ovnsdøren har en åpning på 180 grader, med sidehengsler, og har en automatisk åpningsfunksjon uten håndtak. Med et smart TFT touch display som er enkelt å manøvrere, og tekst på 25 ulike språk i displayet, er dette en ovn som definitivt forstår hva du vil.

Hold varmen med varmeskuffen

En varmeskuff er den ene tingen bortsett fra en god ovn, som kan løfte kokkekunsten din fra god til fantastisk. Skuffen har plass til middagsservise til 12 personer, inlkludert fat, suppeskåler og serveringsfat. I tillegg kan du selvsagt holde maten varm, eller tilberede en rett i skuffen. Varmeskuffen WS 461 i Antrasitt er et elegant og praktisk tilskudd til ovnen eller kombiovnen din.

Mikrobølgeovnen er tilbake

Mikroen har blitt voksen, og kommer nå i kombinasjon med en ordinær ovn. Kombi-mikroovnen inneholder en mikro, en grill og en vanlig ovn i én elegant, antrasittfarget pakke. Lekkert og smakfullt.

Barista-kaffe på ditt eget kjøkken

Når denne lekre maskinen er installert på kjøkkenet ditt, kommer du aldri til å ha lyst til å gå på kafé igjen. Ikke bare kan den lage alle varianter av espresso- og melkebasert kaffe, espressomaskinen ser så flott ut at du kommer til å ville vise den frem til gjestene dine. Den er enkel å bruke, men lager imponerende kaffe. Den kan til og med lagre opptil åtte av dine kaffe-favoritter, så morgenkaffen blir akkurat slik du vil ha den.

Powered by Labrador CMS