Siemens flexInduction

Pressemelding fra Siemens mai 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Siemens presenterer nye flexInduction:

Induksjonstopp for maks matlagingsglede

Siemens lanserer nå nye flexInduction, en 90 centimeter bred induksjonstopp perfekt for tapaselskeren og hjemmekokken som ønsker størst mulig fleksibilitet under matlagingen. Toppen registrerer automatisk kjelenes posisjon og størrelse slik at flere panner og gryter kan putre samtidig.

Siemens har utviklet flexInduction spesielt for å gi forbrukerne større frihet og fleksibilitet på kjøkkenet. Den ekstra store toppen er 90 centimeter bred og utstyrt med tre store, rektangulære induksjonssoner som er hele 24 centimeter brede. Toppen rommer flere ulike kjeler, som enkelt kan flyttes frem og tilbake – og passer utmerket til hjemmekvelder, hvor mange forskjellige småretter står på menyen.

- Siemens er i front når det gjelder å utvikle innovative produkter, og induksjonstoppen flexInduction er et godt eksempel på akkurat dette. Vi vil at våre kunder skal ha det gøy når de lager mat. Den brede toppen gir full frihet og fleksibilitet i matlagingen, sier Katrin Ohlander, PR- og markedsansvarlig i Siemens Household Appliances.

Smart tilbehør for kjøkkenmoro

Siemens flexInduction tilbyr ulikt tilbehør, som skal gi hobbykokken en forbedret matopplevelse på kjøkkenet.Tappanyaki er et japansk stekebord, ideelt til steking av kjøtt og grønnsaker. Det kommer i to størrelser, en stor og en mindre variant. Stekepannen er perfekt for grilling av kjøtt og kan justeres for ulike varmenivåer.Dampinnsatsen gjør at maten kan tilberedes på en mye sunnere måte og bevarer både smak, farge og næringsstoffer.

Innovativt design

Som alltid har Siemens lagt vekt på funksjonalitet og design i utviklingen av den nye induksjonstoppen. Alle tre kokesonene er 24 centimeter brede, de ytre sonene er 40 centimeter dype og den midtre er 30 centimeter i dybden. Under glasset sitter induksjonsspoler som automatisk aktiverer kokesonen, noe som betyr at varmen bare genereres akkurat når det trengs. Takket være 17 effektnivåer og funksjonen powerBoost blir toppen sikrere og raskere, samtidig som den er energieffektiv. Koketoppen er også utstyrt med eggeklokke og timer med automatisk avstengningsfunksjon per kokesone.

Produktnavn                           Artikkelnummer           Pris

Siemens flexInduction              EH 975SV17E              25490 kr

Powered by Labrador CMS