Siemens LC 91BD552 og LF 91BB552

Pressemelding fra BSH Husholdningsapparater 29. april 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Kjøkkennyhet fra Siemens:

Smarte ventilatorer for friskere matlaging

Siemens lanserer nå en ny serie med intelligente og stillegående ventilatorer som effektivt fjerner matos. To av modellene regulerer styrken på avtrekket etter behov, og skrur seg automatisk av når luften er renset. De nye stillegående ventilatorene fra Siemens legger alt til rette for friskere matopplevelser på kjøkkenet.

– En effektiv ventilator på kjøkkenet er viktig for trivselen da den renser luften for fett, lukt og damp. En kraftfull og stillegående ventilator er en god investering da den tar vare på både kjøkkenet ditt og resten av hjemmet, sier Katrin Ohlander, PR/Marketing Manager BSH Husholdningsapparater AS.

Den fritthengende ventilatoren LF 91BB552 og den veggmonterte ventilatoren LC 91BD552 er to fremtidsrettede nyvinninger fra Siemens sin ventilatorserie. Begge er utrustet med climateControl Sensor, en smart-funksjon som gjør at viften regulerer hvilken styrke på avtrekket som er nødvendig for å fjerne matosen. Dessuten slår de stillegående ventilatorene seg av automatisk når luften er renset. De egner seg utmerket til åpne planløsninger hvor lukt og matos lett spres til andre rom.

Den nye serien fra Siemens innehar totalt 22 ventilatorer. Samtlige av disse er produsert på Siemens-fabrikken i Bretten, Tyskland. Alle ventilatorene i den nye serien er utrustet med iQdrive, en kullbørstefri motor for maksimal ytelse og LED-belysning. I tillegg tilbyr Siemens nå 10-års motorgaranti på alle Siemens ventilatorer med den nye iQdrive-teknologien. Disse kan også kobles til Siemens CleanAir Module, deres unike, effektive kullfilterløsning. Denne løsningen gir et langt lavere støynivå, i tillegg til en oppsugingsevne på opp til 93%*

Fem tips til deg som skal til innkjøp av en ny ventilator:

1. Velg modell og design som passer til kjøkkenet ditt.

2. Pass på at oppsugingsevnen er tilstrekkelig til å forbedre luftkvaliteten.

3. Sjekk lydnivået i butikken.

4. Sats på en ventilator som er god til å rense luften for fett, damp og matos.

5. Forsikre deg om at ventilatoren er enkel å rengjøre.

Siemens LC 91BD552

Veggmontert kjøkkenvifte

Rustfritt stål

Veil. pris: kr 12 990

Siemens LF 91BB552

Fritthengende kjøkkenvifte

Rustfritt stål

Veil. pris: kr 19 990

Powered by Labrador CMS