GODT DESIGN ALLE VEIER

– Vi har lagt vekt på at innbyggingsproduktene iQ700-serien skal se bra ut når de plasseres både horisontalt og vertikalt.

Publisert Sist oppdatert

Det sier designsjef ved Siemens Home Appliances, Gerhard Nüssler, i en pressemelding.

Han mener Siemens med iQ700-serien leverer produkter som tilfredsstiller kundenes nye behov når det kommer til både funksjonalitet og design.

– De senere årene har vi sett en tendens til at kundene ønsker seg hvitevarer som kan installeres horisontalt. Med det menes at to eller flere produkter settes side om side, i samme høyde. Er det ikke nok plass til at de kan installeres ved siden av hverandre, kan man stable dem oppå hverandre. Vi har designet iQ700-serien med tanke på de ulike behovene for innbygningshvitevarer. Det skal finnes en perfekt løsning til alle. Dette gir en unik fordel når man skal planlegge en kjøkken-layout, for uansett om man skal kombinere en ovn med en mikrobølgeovn og et varmeskap, eller en kaffemaskin med en steamer, så passer alt sammen. Helt ned til den siste millimeteren, sier Nüssler i pressemeldingen.

Vi har designet iQ700-serien med tanke på de ulike behovene for innbygningshvitevarer

Stuefølelse på kjøkkenet

Med iQ700 mener Siemens de har tilført mindre ventetid og mer fleksibilitet i matlagingen. Selskapet viser til at kjøkkenet har endret seg fra å være en arbeidsstasjon for å lage mat, til å bli et rom der du får en stuefølelse. Dette skal gi utslag i valg av materialer, der rustfritt stål i ferd med å miste sin posisjon som det foretrukne materialet på kjøkkenet og hvitevarene. Nå velges i større grad materialer vi kjenner igjen fra stuen, som farget glass, krom og børstet stål.

– Et av våre hovedfokus har vært valg av materialer, design, proporsjoner og farger, sier Nüssler.

Powered by Labrador CMS