Canon imageFORMULA Flatbed Scanner Unit 201

Pressemelding fra Canon 3. september 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Ny Canon A3-planskanner utvider funksjonaliteten på imageFORMULA-skannere

Canon lanserer imageFORMULA Flatbed Scanner Unit 201 for fleksibel og rask skanning av A3-dokumenter. Den nye planskanneren utvider funksjonaliteten på Canons avanserte imageFORMULA-skannere og lar brukerne skanne innbundne dokumenter, som for eksempel store bøker, journaler og magasiner.

Den nye planskanneren utvider fleksibiliteten i organisasjoner som har behov for å digitalisere et større spekter av dokumenter som vanligvis ikke kan skannes ved hjelp av en automatisk dokumentmater. Planskanneren er utviklet som tilleggsutstyr til Canons imageFORMULA-skannere1, og gjør at brukerne enkelt kan skanne både med A3-planskanneren og den automatiske dokumentmateren i en enkelt operasjon.

– Virksomheter trenger en enkel og praktisk løsning til digitalisering av ulike typer forretningsdokumenter, og vi ser at det er et økende behov for skanning av innbundne dokumenter, som magasiner, bøker og juridiske protokoller. Ved å kombinere den nye planskanneren med en av Canons avanserte imageFORMULA-skannere kan kundene effektivt skanne både standard og ikke-standard dokumenter til en enkelt fil. Det gjør det mulig å håndtere en rekke ulike dokumenter mer effektivt, og enkelt distribuere eller arkivere skannede dokumenter, sier produktansvarlig for skannere i Canon Norge, Evy Roen.

imageFORMULA Flatbed Scanner Unit 201 skanner en hel A3-side i løpet av kun 3,5 sekunder2 og gir tilgang til en rekke avanserte funksjoner for bildebehandling på den tilkoblede skanneren i imageFORMULA DR-serien, som korrigering av forskyvning, automatisk formatgjenkjenning og MultiStream, som gjør det enkelt å få skanninger av høy kvalitet hver gang.

– Organisasjoner trenger ikke gi avkall på bildekvalitet når de skanner med dekselet åpent, fortsetter Roen. - imageFORMULA Flatbed Scanner Unit 201 er utstyrt med Canons unike modus for skanning med åpent deksel som nøytraliserer effekten av eksternt lys og sørger for at du får høy skannekvalitet, også når du skanner med dekselet åpent. Denne funksjonen er meget tidsbesparende, spesielt når du har behov for å skanne store volumer raskt, sier Evy Roen.

Videre er den nye enheten overraskende kompakt til å være en A3-planskanner3, noe som gjør den enkel å plassere i en skannestasjon med begrenset plass.

imageFORMULA Flatbed Scanner Unit 201 vil være tilgjengelig i Canons salgskontor og utvalgte distribusjonspartnere fra september 2012.

1 Enheten krever USB-tilkobling til en av følgende Canon imageFORMULA-enheter: DR-M160, DR-6030C, DR-6050C, DR-7550C, DR-9050C eller DR-X10C

2 Sort-hvitt,  200 dpi

3 Mål: 571 x 463 x 96 mm (B x D x H)

Powered by Labrador CMS