Canon imageRUNNER 2202N

Pressemelding fra Canon 3. februar 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Canons nye multifunksjonelle skriver for små bedrifter tilbyr enkel dokumentbehandling til en gunstig pris

Canon lanserer i dag en kompakt og prisgunstig nettverksklar imageRUNNER A3 svart/hvitt multifunksjonell skriver, imageRUNNER 2202N. Enheten kombinerer intuitiv utskrift, kopiering, skanning og delefunksjonalitet som adresserer utfordringene til kostnadsbevisste små og mellomstore bedrifter og arbeidsgrupper.

imageRUNNER 2202N har utvidet språkstøtte med drivere, menyer, brukerhåndbøker og ny MF toolbox scan software på norsk.

Produktivitet på kontoret

Den nye imageRUNNER 2202N bygger videre på forgjengeren Canon imageRUNNER 2400 serien og tilbyr enda bedre effektivitet. En stor forskjell er at den nye enheten er nettverksklar, slik at små arbeidsgrupper i nettverk enkelt kan dele utskrifts- og skannefunksjoner. I tillegg gir den nye smarte MF Toolbox skrivebordsapplikasjonen brukere muligheten til å enkelt skanne, lagre og dele dokumenter. Den intuitive programvaren gjør daglige skanninger på få tastetrykk, med evnen til å lagre skannede bilder som PDF, som vedlegg i e-post eller videresende til en spesifisert applikasjon. Enheten har også en «favorittinnstillingsknapp”, som gir rask tilgang til dine ofte brukte innstillinger.

Enheten tilbyr produktiv utskrift, kopiering / skannehastigheter på opp til 22/20 ark i minuttet. I tillegg kan man legge til større papirkapasitet, dobbeltsidig utskrift eller en dobbel automatisk dokumentmater for å øke fleksibiliteten og produktiviteten ytterligere. 

Plassbesparende design

Med kompakt og plassbesparende design passer den nye imageRUNNER 2202N sømløst inn i små kontorer og arbeidsplasser, og kan enkelt plasseres på skrivebordet eller gulvet med en valgfri sokkel.

Energi- og kostnadseffektiv utskrift

Den nye enheten har klasseledende TEC ratings og bruker så lite som to watt i dvalemodus. I tillegg starter den raskt opp igjen med Canons on-demand fixing teknologi. Canons teknologi for toner og tromler tilbyr effektiv svart/hvitt utskrift av høy kvalitet med maksimal oppetid.

Magnus Blegen, Markedsdirektør for bedriftsløsninger i Canon Norge sier: “Vår nye imageRUNNER 2202N adresserer det viktigste behovet for kostnadseffektiv dokumentbehandling i små arbeidsgrupper og organisasjoner. Den tilbyr enkel utskrift, kopiering, skanning og delefunksjonalitet til en svært god pris. Behovet for rimelige svart/hvitt skrivere fortsetter å være sterkt.  Ved å legge til nye skreddersydde egenskaper til enheten er vi bedre rustet til å adressere våre kunders behov. ”

Tilgjengelighet

imageRUNNER 2202N er tilgjengelig fra mars 2014.

Powered by Labrador CMS