Canon i-SENSYS LBP250-serien, imageRUNNER 1435P og imageRUNNER ADVANCE C350P

Pressemelding fra Canon 29. september 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Canons nyeste farge- og sort-hvitt-skrivere tilfredsstiller en rekke utskriftsbehov

Canon Europa, verdensledende leverandør innen bildeløsninger, lanserer i dag fire nye sort-hvitt-skrivere og én fargeskriver for utskrift i A4-format. Den nye i-SENSYS LBP250-serien, imageRUNNER 1435P og imageRUNNER ADVANCE C350P er utviklet for å imøtekomme utfordringene små og mellomstore bedrifter og arbeidsgrupper står ovenfor når det gjelder dokumentutskrift og fleksible løsninger.

Den nye LBP250-serien, som erstatter LBP6310dn og LBP6600-serien, kan skilte med en rekke funksjoner som skal forbedre prosessene og produktiviteten i en rekke kontormiljøer. De raske sort-hvitt-skriverne byr på hastighet, solid konstruksjon og pålitelighet i en plassbesparende enhet, og produserer sort-hvitt-utskrift som dekker behovet i en rekke ulike kontormiljøer. Med støtte for AirPrint, Google Cloud Print, WiFi-tilkobling og en gratis app for iOS og Android (Canon PRINT Business), er den nye i-SENSYS LBP250-serien utviklet for å optimalisere mulighetene for mobilitet i ethvert kontor. LBP253x har berøringsskjerm i farger og støtte for NFC-teknologi, slik at du med noen enkle trykk kan skrive ut direkte fra kompatible mobile enheter, noe som gir en enda bedre brukeropplevelse.

LBP252dw og LBP253x er utstyrt med sikker utskrift, iPSec og avdelings-ID som reduserer risikoen for utskriftsrelaterte sikkerhetsbrudd og gir god kontroll med utskriftene. LBP253x har støtte for Canons program for utskriftsstyring, uniFLOW, som gir bedriftene høyere grad av kontroll med sikker utskrift og sentralisert tilgangskontroll for fordeling, tildeling og overvåking av utskriftskostnader.

imageRUNNER 1435P har de samme administrasjonsmulighetene som LBP253x, men er beregnet for arbeidsgrupper og bedrifter med høyere utskriftsvolumer og tilbyr kostnadsbevisst, produktiv og pålitelig sort-hvitt-utskrift. Integrert støtte for bransjestandarder som PCL og Adobe® PostScript 3™, gjør det enkelt å integrere skriveren i kundens IT-miljø, mens den kompakte størrelsen gjør at den enkelt kan plasseres både på skrivebordet og gulvet.

Nye imageRUNNER ADVANCE C350P kan skilte med A4-utskift i høy kvalitet med V² Colour-teknologi som gir strålende bilder. Modellen samsvarer med den prisbelønte imageRUNNER ADVANCE-plattformen og er også utstyrt med den samme brukervennlige 7-tommers berøringsskjermen i farger, som gir en enda bedre brukeropplevelse. Den avanserte MEAP-teknologien sikrer sømløs integrering i IT- og mobilmiljøer, noe som gir forenklet skriveradministrasjon og mer fleksibilitet for mobile medarbeidere.

–Utskriftsstyring er en kostbar affære for de fleste virksomheter, inkludert administrasjon og håndtering – og over tid kan det overskygge kostnaden ved enheten og forbruksartikler. Canon har utviklet den nye serien for å tilby sømløs og stabil styringseffektivitet og forbedrede integreringsmuligheter. Vi forstår at brukervennlighet er en svært viktig faktor for små og mellomstore bedrifter. De nye skrivene er derfor klare til bruk idet de pakkes ut og er i tillegg optimalisert for å gjøre utskriftsstyringen lettere, utvide mulighetene for mobil utskrift og gi en problemfri brukeropplevelse, sier Magnus Blegen, markedsdirektør for bedriftsløsninger i Canon Norge.

–Med de nye enhetene i sortimentet, kan Canon tilby kundene et større spekter av fleksible løsninger for produktivitet, effektivitet og arbeid på farten, avslutter Blegen.

Alle de nye enhetene leveres med e-Maintenance, som reduserer administrasjonsbyrden i bedriften og gir kontroll over alle nettverkstilkoblede enheter.

Tilgjengelighet

imageRUNNER 1435P og imageRUNNER ADVANCE C350P vil være tilgjengelig fra september 2015.

i-SENSYS LBP250-serien kommer for salg i november 2015.

LBP250-serien – Nøkkelspesifikasjoner:

Utskriftshastighet på 30–33 sider/min

Funksjon for sikker utskrift*

Wi-Fi-funksjonalitet

Støtte for AirPrint/MOPRIA

Støtte for Google Cloud Print

Berøringsskjerm i farger (LBP253x)

Papirkapasitet på opptil 800 ark og automatisk tosidig utskrift

Kompatibel med uniFLOW, Canons programvare for utskriftsstyring

*Kun LBP252dw og LBP253x

imageRUNNER 1435P – Nøkkelspesifikasjoner:

Effektiv A4 sort-hvitt-utskrift med 35 sider/min

Papirkapasitet på opptil 1 100 ark og automatisk tosidig utskrift

Kan plasseres på skrivebord eller på gulvet

PCL og Adobe Postscript

Separate toner- og trommelkassetter

Støtte for mobilt arbeid

Funksjoner for sentralisert og ekstern administrasjon av enheten

Kompatibel med uniFLOW, Canons programvare for utskriftsstyring

imageRUNNER ADVANCE C350P – Nøkkelspesifikasjoner:

Effektiv A4 fargeutskrift med 35 sider/min

Plassparende design

Vippbar 7,0-tommers SVGA-fargeberøringsskjerm som kan tilpasses

Papirkapasitet på opptil 2 300 ark

Avanserte funksjoner for innsamling, kostnadskontroll og integrering

Avanserte sikkerhetsfunksjoner

Klasseledende energieffektivitet

Powered by Labrador CMS