Canon imageFORMULA DR-F120

Pressemelding fra Canon 8. september 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Canon lanserer rask og allsidig dokumentskanner

Canon lanserer i dag imageFORMULA DR-F120, en ny, rask og allsidig dokumentskanner. Den kompakte modellen har både automatisk dokumentmater og planskanner-enhet, og leverer større fleksibilitet for organisasjoner som trenger en dedikert skanner for digitalisering av dokumenter.

Designet for å styrke et produktivt kontor

Image FORMULA DR-F120 er utviklet for små kontormiljøer og avdelinger. Dens kompakte, elegante design sparer verdifull plass på skrivebordet samtidig som den beholder det profesjonelle preget som er typisk for Canons kontorprodukter.

Praktiske funksjoner styrker kontorets produktivitet og gjør de ansatte i stand til å håndtere dokumentmassen på en enkel og effektiv måte. Fra et brukervennlig «one touch»-brukerpanel til skannehastigheter på opptil 20 sider per minutt; den nye skanneren er fullpakket med funksjoner som støtter både ad-hoc- og mer rutinepregede skanneoppgaver. ImageFORMULA DR-F120 håndterer enkelt opptil 800 dokumenter per dag takket være en robust matemekanisme som gir pålitelig, jevn mating og separering av ulike dokumenttyper.

imageFORMULA DR-F120 kan skanne mange ulike dokumenter i én operasjon, inkludert tynt og tykt papir, visittkort og til og med lange dokumenter på opptil 1 m i lengde. Planskanneren kan håndtere alle dokumentene som må skannes individuelt, fra bøker og pass til blader og bilder. Canons nye imageFORMULA DR-F120 kan også støtte papir med ”legal size”-format.

Intuitiv programvare

Canons nye imageFORMULA DR-F120 har Canons intuitive skanneprogramvare CaptureOnTouch 3, som gir mulighet for hurtigskanning og automatiske prosesseringsverktøy som sikrer optimal bildekvalitet med kun få innstillinger. Programvaren har enkle redigeringsfunksjoner for forbedring og justering av enkeltskannede bilder; forbedre kontrast, fargemodus eller til og med velge ut et område på et skannet bilde det er ønskelig å lagre separat. Med OCR kan brukerne opprette søkbare og redigerbare PDF-filer og lagre dokumenter til en rekke andre filformater. Det er dessuten enkelt å dele dokumenter med andre, enten ved å sende til flere mottakere samtidig eller laste ned populære nettskybaserte programmer, som Sharepoint™, DropBox™ Evernote™, OneDrive, GoogleDrive og SugarSync.

–Organisasjoner innser i stadig større grad fordelene ved et digitalisert kontormiljø. Tidsbesparende funksjoner gir enkel og rask tilgang til viktige dokumenter og betydelig økt produktivitet på kontoret som helhet, sier Evy Roen, produktansvarlig for dokumentskannere i Canon Norge.

- Vi ser også hvordan dette virker direkte inn på ønsket om høyhastighetsskanning. Vår nye imageFORMULA DR-F120 skanner ikke bare dokumenter på en pålitelig og rask måte, men leverer også den allsidige funksjonaliteten som kundene våre ønsker - til en svært konkurransedyktig pris. imageFORMULA DR-F120 dokumentskanner er tilgjengelig i hele Europa i slutten av september.

Powered by Labrador CMS