Canon 12x36 IS III og 10x30 IS II

Pressemelding fra Canon 20. mai 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Canon fornyer sin kikkertserie med lanseringen av 12x36 IS III og 10x30 IS II

Canon legger i dag to nye, kraftfulle modeller til sin mangeårige kikkertserie - modellene 12x36 IS III og 10x30 IS II. Ideelle for stabil og suveren visning med svært kraftig forstørrelse – henholdsvis 12x og 10x – og Canons optiske ekspertise forenes med en innovativ stabiliserings-teknologi. Begge modeller leverer eksepsjonell kvalitet og en helt ny ytelsesstandard, enten du befinner deg på safari, på en flyoppvisning eller på oppdagelsesferd i naturen.

Kom tett på, på lang avstand

Kikkertene gir deg suveren bildevisning, takket være kombinasjonen av Canons Porro II prismebaserte optikk og Super Spectra-belegg. Begge har dobbeltobjektiv for feltrettelse som gir skarp visning helt ut i kantene, utmerket oppløsning og svært lite forvrengning over hele synsfeltet. Uansett hvor objektet befinner seg vil du derfor kunne studere det med en enorm detaljrikdom. Med Super Spectra linsebelegg, som du også finner i Canons serie av EF-objektiver, er det lett å skille en fugleart fra en annen, og i tillegg undertrykkes skinn og skygger på en effektiv måte.

10x30 IS II har 10x forstørrelse med 30 mm i diameter frontoptikk, mens 12x36 IS III lar deg komme enda nærmere med 12x forstørrelse og 36 mm frontoptikk. Begge modeller sikrer unik detaljrikdom og imponerende kvalitet når du ønsker å studere objekter og bevegelser på avstand.

Se verden klart og tydelig: Bildestabilisator

Canons kikkertserie har aktiv bildestabilisator for stabil visning når du går, sitter på en humpete safari-jeep eller befinner deg under en varmluftballong, slik at du ser alt foran deg klart og tydelig. Vribare prismer reduserer håndrystelser, sikrer stabil visning av objektet og gir mindre anstrengelse av øynene – fantastisk for lange sportsarrangementer der du bruker kikkerten over lang tid og ikke vil gå glipp av ett viktig øyeblikk. Bildestabilisatoren kan aktiveres på et øyeblikk, med ett enkelt trykk på en knapp. Enten du studerer fugler eller er på jungelsafari på jakt etter ville dyr, er det enkelt å følge en fugl eller et dyrs flukt, takket være kikkertenes jevne panoreringsstøtte.

Balansert, behagelig design

Kikkertene veier og er behagelige å holde, samtidig som de er solide og har et kompakt format slik at de enkelt får plass i en liten bag. De er lette å holde, veier kun 660 gr. og 600 gr., noe som gjør 12x36 IS III og 10x30 IS II ideelle å ta med seg overalt – klar for ethvert eventyr. Øyestøtte av myk silikongummi sikrer behagelig komfort og kan lett justeres etter synet ditt, eller du kan bruke kikkerten sammen med briller uten at synsfeltet forvrenges eller at det oppstår synlig vignettering. Modellene er perfekte for fugletitting ute i naturen, ettersom begge har anti-refleksivt belegg slik at de er enda mer diskrete enn tidligere utgaver.

Begge Canons nye kikkertmodeller drives med AA-batterier og har ca. ni timers drift[i] -batteriforbruket er således betydelig redusert i forhold til på tidligere modeller.

Canons kikkertserie

12x36 IS III og 10x30 IS II er basert på Canons mangeårige optiske ekspertise og revitaliserer Canons eksisterende kikkertserie. Modellene vil erstatte 12x36 IS II og 10x30 IS. De er designet for et bredt spekter av aktiviteter, fra stjernekikking til båtturer, og serien inneholder nå seks modeller fra 8x til 18x forstørrelse. Enkelte modeller er bygget spesielt for vær- og vannbestandighet, men alle har Canons imponerende bildestabilisatorteknologi, SSC objektivbelegg og objektiver for feltrettelse som sikrer suverene, behagelige synsopplevelser.

12x36 IS III sentrale funksjoner:

Kraftig, bærbar kikkert som fører deg 12x nærmere objektet

Svært stabil bildevisning med kraftig optisk bildestabilisator

Canons presisjonsoptikk sikrer høy oppløsning og presise farger

Balansert, gummiert design sikrer varighet og komfort

Ideell for fugletitting, reiser og sportsarrangementer

10x30 IS II sentrale funksjoner:

Kommer 10x nærmere objekter

Ideell for fugletitting, reiser og sportsarrangementer

Svært stabil bildevisning med kraftig optisk bildestabilisator

Canons presisjonsoptikk sikrer høy oppløsning og presise farger

Balansert, gummiert design sikrer varighet og komfort

[i] I henhold til Canon-standarder.

Tilgjengelighet:

Kikkertene vil være tilgjengelig i salg medio august og anbefalt utsalgspris inkludert mva er

kr 8.995,- for 12x36 IS III og kr 5.995,- for 10x30 IS II

Powered by Labrador CMS