Canon LEGRIA HF R-serien

Pressemelding fra Canon 7. januar 2013

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Forevig og del livets vakreste øyeblikk

– Canon lanserer sin nye LEGRIA HF R-serie

Canon lanserer i dag sin nye serie med LEGRIA videokameraer –LEGRIA HF R48, LEGRIA HF R46 og LEGRIA HF R406.De nye modellene er designet for å være morsomme, rimelige og brukervennlige,  og er de første som har Canons nye DIGIC DV4 bildeplattform med Full HD-video kombinert med suveren lydkvalitet. Disse kompakte og lette modellene er ideelle for alle som ønsker å gå ett skritt videre fra filming med mobiltelefoner eller kompaktkameraer. Innebygd optisk bildestabilisator og Wi-Fi-tilkopling gir alle som filmer enkel tilgang til å redigere og dele flotte, jevne opptak i Full HD-kvalitet.

Canons nye HF R-serie er perfekt for familier som ønsker å filme og dele spesielle øyeblikk. Du kan vise, styre og dele videopptak over Wi-Fi via alle iOS-, Android- eller Windows-baserte produkter. De nye modellene gir også mulighet for samtidig opptak av AVCHD med høy bitrate og MP4-format med lav bitrate, avansert optisk bildestabilisering og intelligent bildestabilisering, i tillegg til en rekke nye opptaksinnstillinger som gjør det så enkelt som mulig å lage og dele flotte HD-videoopptak.

Inspirasjon til å dele

To av de nye modellene, LEGRIA HF R48 og LEGRIA HF R46, lanseres med forbedret Wi-Fi-funksjonalitet. En ny Live Streaming-funksjon gir deg tilgang til fjernstyrt overvåking og lagring av videoopptak via smarttelefon eller nettbrett med Canons nye CameraAccess[i]-applikasjon. Dette er for eksempel ideelt for overvåking av et barns bevegelser; foreldrene kan bruke et nettbrett eller en smarttelefon i et annet rom til å aktivere opptak og zoome inn og ut – og dermed aldri gå glipp av et øyeblikk.

En ny fjernstyrt nettleser-funksjon gir enklere deling av videoer. Et innebygd aksesspunkt kobles direkte til alle fra nettlesere, helt uten behov for ruter, slik at du enkelt kan vise videoer på forskjellige tilkoplede enheter – som PC-er, smarttelefoner eller nettbrett. Med nettleser kan du til og med lagre film trådløst, direkte fra kameraet til produktet du bruker.

Klarefilmopptakuten flimring

Modellene i den nye LEGRIA HF R-serien er fullpakket med teknologi som gjør det morsomt og enkelt å lagre spesielle familieminner med suverent detaljnivå. Canons teknologi for intelligent bildestabilisering sikrer klare, flimmerfrie videoopptak ved å automatisk registrere ulike typer kamerarystelser og deretter velge optimale innstillinger for stabilisering blant fire valgmuligheter. En forbedret innstilling for dynamisk bildestabilisering bruker også optisk bildestabilisator med fem akser som korrigerer rulling og roterende kamerarystelser som oppstår når du filmer mens du går.

Suverenbildekvalitet

Den nye HF R-serien har et HD kamera-system med 3.2MP Full HD CMOS-sensor og Canons nye DIGIC DV4 bildebehandlingsteknologi som gir høyere bildekvalitet ved lav belysning. DIGIC DV4 forener en betydelig forbedret funksjon for bildestabilisering med Canons optiske bildestabilisator for å sikre flotte opptak uten rystelser. Økt prosesseringskraft i DIGIC DV4 gir også kapasitet til å lagre AVCHD- og MP4-formater simultant[ii], slik at du kan lagre en egen versjon med høy bitrate i tillegg til en kvalitetsversjon med lav bitrate som du kan dele via nettet.

Alle modeller er utstyrt med høykvalitets Canon HD videoobjektiv. Med 32x optisk zoom og støtte for 53x avansert zoom, gir de eksepsjonell kvalitet over hele zoomområdet, takket være Canons avanserte teknologi for bildestabilisering. En full HD CMOS-sensor sikrer at videoene har skarpe detaljer og rikt fargeområde, slik at du kan lagre spesielle øyeblikk akkurat som du husker dem.

Avansert lydytelse

For å komplettere den eksepsjonelle bildekvaliteten, har Canons nye LEGRIA HF R-serie også en avansert teknologi kaltLydscenevalg.Lydscenevalgforbedrer kvaliteten på den innebygde mikrofonen, med fem ulike innstillinger med lydinnstillinger som er optimalisert i forhold til motivet som filmes, blant annetstøyreduksjon,musikkogtale. Du velger enkelt den beste innstillingen i forhold til motivet og lar kameraet gjøre jobben, slik at du kan konsenrere deg om å forevige øyeblikket.

Fang barnets første år med ny Baby-innstilling

En nyBaby-innstilling er perfekt for foreldre og gjør det enkelt å fange barnets første skritt og første ord, takket være en pre REC-funksjon som fanger sekundene like før opptaket starter – dermed mistes aldri de dyrebare øyeblikkene.Baby-innstilling lagres i et dedikert baby-album og er dermed lett tilgjengelige for deling med venner og familie.

Alle modellene i LEGRIA HF R-serien har en stor og klar 7,5 cm (3,0”) berøringsskjerm som gir en perfekt måte å komponere, vise og navigere mellom innstillinger på. Berørings-grensesnittet gjør det superenkelt for brukere å bla gjennom intuitive menyer, justere innstillinger og veksle mellom ulike opptaksinnstillinger og delefunksjoner.

LEGRIA HF R48 – Sentrale funksjoner:

·  Wi-Fi med MP4-støtte

·  Optisk intelligent bildestabilisering

·  53x avansert zoom, Full HD CMOS

· Baby-innstilling

· Lydscenevalg

·  Simultant opptak av AVCHD og MP4

·  DIGIC DV4 bildeprosessor

·  Høyoppløselig 7,5 cm LCD berøringsskjerm

·  32GB intern lagring

 LEGRIA HF R46 – Sentrale funksjoner:

·  Wi-Fi med MP4-støtte

·  Optisk intelligent bildestabilisering

·  53x avansert zoom, Full HD CMOS

· Baby-innstilling

· Lydscenevalg

·  Simultant opptak av AVCHD og MP4

·  DIGIC DV4 bildeprosessor

·  Høyoppløselig 7,5 cm LCD berøringsskjerm

·  8GB intern lagring

LEGRIA HF R406 – Sentrale funksjoner:

·  Optisk intelligent bildestabilisering

·  53x avansert zoom, Full HD CMOS

· Baby-innstilling

· Lydscenevalg

·  Høykvalitets AVCHD- og MP4-opptak

·  DIGIC DV4 bildeprosessor

·  Høyoppløselig 7,5 cm LCD berøringsskjerm

·  Filtre med Cinema-Look og berøringsstyrt dekorasjonsmodus

·  SDXC kortleser

[i] Støtte for iOS og Android. Gratisk nedlasting fra Apple App Store eller Google Play

[ii] Kun LEGRIA HF R48 og LEGRIA HF R46

Powered by Labrador CMS