Canons nye EF 35mm f/1.4L II USM

Pressemelding fra Canon 27. august 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

En moderne klassiker for fotoreportasjer – Canons nye EF 35mm f/1.4L II USM

Canon lanserer i dag EF 35mm f/1.4L II USM, et nytt vidvinkelobjektiv i L-serien, designet for profesjonelle fotografer som ønsker bilder med dokumentarisk preg. Objektivet er oppfølgeren til det legendariske EF 35mm f/1.4L USM, og er verdens første objektiv med Canons nyutviklede Blue Spectrum Refractive-optikk (BR-optikk), som sikrer sensasjonell bildekvalitet i et bredt scenespekter – fra nyhets- og sportsmotiver til bryllupsfotografering.

EF 35mm f/1.4L II USM er utviklet på grunnlag av tilbakemeldinger fra Canons store nettverk av profesjonelle fotografer, og omfatter en rekke avanserte optiske teknologier som sikrer den enestående bildekvaliteten proffene forventer av et objektiv i Canons L-serie. Objektivet er det første med BR-optikk, en banebrytende objektivteknologi utviklet av Canon. Med et organisk optisk materiale, fremstilt på molekylnivå, reduseres kromatiske avvik vesentlig og sikrer skarpere bilder – via evnen til å bryte blått lys. BR-optikken er integrert i et komplekst element i objektivet. Sammen med Canons avanserte linsebelegg, som inkluderer SWC (Subwavelength Structure Coating), leverer EF 35mm f/1.4L II USM bilderesultater med forbedret kontrast og minimal skinn- og skyggedannelse.

Naturlige bilder med reportasjestil for profesjonelle fotografer

Med 35 mm fast brennvidde er EF 35mm f/1.4L II USM perfekt når du vil ta bilder med et dokumentarisk preg, og er derfor det ultimate valg for både fotojournalister, sports- og bryllupsfotografer. Med vidvinkel-visning kan du fotografere objekter i sine naturlige omgivelser, uten forvrengninger. Ønsker du bilder med vakker bakgrunns-uskarphet eller unike portretter, kan en rask f/1.4

9-blads blenderåpning brukes for å kontrollere dybdeskarpheten og samtidig sikre gode bilder - selv om lysnivået svekkes.

For å sikre rask respons, har EF 35mm f/1.4L II USM ultrasonisk ringmotor som driver en hurtig og nesten lydløs autofokus. Fulltids manuell fokusring gjør det mulig å foreta fine justeringer i sanntid, enten du tar stillbilder eller filmer.

L-seriens flaggskip, design og konstruksjon

EF 35mm f/1.4L II USM er designet for å mestre utfordrende opptaksforhold og langvarig bruk. Både Canons ikoniske design og DNA-konstruksjonen er det du forbinder med Canons mest avanserte L-serie med objektiver. Avansert værbestandighet og fluorbelegg beskytter objektivet mot vanskelige værforhold, og med robust design er du sikret en unik varighet.

EF 35mm f/1.4L II USM – nøkkelfunksjoner:

Tilgjengelighet:

EF 35mm f/1.4L II USM har salgsstart i oktober og anbefalt utsalgspris inkl mva er kr 23.000,-

Powered by Labrador CMS