EOS M10 og EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM

Pressemelding fra Canon 13. oktober 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

EOS M10 og EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM – digital speilrefleksytelse i en kompakt innpakning

Canon lanserer i dag EOS M10 – et helt nytt kompakt systemkamera som rendyrker det beste fra digital speilrefleksfotografering i en kompakt innpakning. EOS M10 er et utmerket valg for alle som vil dokumentere verden rundt seg, eller som ønsker å avansere fra mobiltelefonkameraet. Den nye modellen er utstyrt med Canons mest avanserte bildeprosessor, DIGIC 6, bildesensor på 18 megapiksler og Hybrid CMOS AF II, som gir reponsiv betjening og suveren bildekvalitet både i stillbilder og videoer i full HD.

Videre lanseres også EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM, et nytt standard zoomobjektiv til EOS M10, som også passer til de andre modellene i EOS M-serien. EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM er lett og sammentrekkbart – perfekt når du er på farten.

Skarphet og detaljer i alle bilder

Gled deg over kreativ frihet til å fotografere lyse områder og detaljer i skygger, takket være DIGIC 6 som sørger for at EOS M10 fanger opp mer lys i hvert pikselpunkt og eliminerer støy. I tillegg til å fange detaljer og intense farger gjennom objektivet, sørger kameraets APS-C-sensor på 18 megapiksler for naturtro nyanser og kan skrive ut eller dele imponerende bilder som skiller seg ut i mengden.

Om det er ferieaktiviteter eller barn som leker, er det enkelt å fange flyktige eller spontane øyeblikk. Takket være Hybrid CMOS AF II og 49-punkters AF-system, fokuserer EOS M10 presist på et øyeblikk, og tar film med kontinuerlig fokus og gir flere komposisjonsmuligheter. Når kameraet brukes med kompatible objektiver - deriblant EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM, motvirker den dynamiske bildestabilisatoren kamerarystelser og gir stabilt opptak under filming i bevegelse.

Intuitiv betjening og kontroll som kan tilpasses

EOS M10 er inspirert av de digitale speilreflekskameraene i EOS-serien. Det har intuitiv betjening via minimalistiske kontroller og en LCD-berøringsskjerm på 7,5 cm (3,0”) med menyer som kan tilpasses, slik at du kan skreddersy kameraet til dine behov. Med Creative Assist kan mindre erfarne fotografer enkelt sette seg inn i de ulike fotografiske kontrollene og få lettfattelige forklaringer på de innstillingene som endres oftest. For erfarne fotografer som vil ha større kontroll, har EOS M10 et ergonomisk plassert hjul på toppen som gir rask tilgang til avanserte innstillinger, inkludert blender og lukkertid.

Skjermen kan vippes opptil 180 grader slik at du enkelt kan ta bilder fra vanskelige vinkler eller med kameraet nær bakken. Når skjermen vippes til 180 grader, starter kameraet automatisk selvportrettprogrammet i høy kvalitet.

Del og lagre med tilkoblet kamera

Med innebygd Wi-Fi-tilkobling kan du enkelt overføre og lagre bilder og filmer direkte fra kameraet til en nettskytjeneste, inkludert irista fra Canon. Dynamisk NFC (nærfeltskommunikasjon) gir enkel tilkobling til smarttelefonen med en lett berøring, slik at du kan overføre og dele bilder til telefonen på et øyeblikk. Videre gir Canon Camera Connect-appen deg tilgang til trådløst opptak med full manuell kontroll.

Et objektiv som er enkelt å ta med – EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM

EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM er en perfekt følgesvenn til EOS M10, og med en vekt på kun 130 gram kan det enkelt følge med overalt. Om du tar portrettbilder på nært hold eller foreviger landskapsmotiver på lang avstand, sørger brennvidden på 24 til 72 mm (tilsvarende 35 mm) for at du kan fotografere en rekke ulike motiver uten å måtte bytte objektiv. EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM gir deg bilder med imponerende skarphet og detaljnivå, takket være tre asfæriske linseelementer som sørger for at det ikke er nødvendig å inngå kompromisser på kvalitet selv om enheten er kompakt. Objektivet har også en 3,5-trinns optisk bildestabilisator som gir bedre bildekvalitet og reduserer kamerarystelser slik at du får med deg all action. Liker du å lage film, vil du glede deg over at EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM også har SMT-teknologi som gir jevn og nærmest lydløs fokusering når du filmer.

EOS M10 – Nøkkelfunksjoner:

Tilgjengelighet:

EOS M10 kamerahus har anbefalt utsalgspris inkl mva kr 4.000,-

EOS M10 15 - 45mm kit har anbefalt utsalgspris inkl mva kr 5.000,-

EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM har anbefalt utsalgspris inkl mva kr 3.000,-

Salgsstart for produktene er i november.

Powered by Labrador CMS