Canon PTZ-kamera

Pressemelding fra Canon 5 . mars 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Canon utvider sin serie nettverkskameraer med ni nye avanserte modeller

Canon Europa, verdensledende innen bildeløsninger, lanserer i dag ni nye nettverkskameraer. De nye og avanserte modellene er ideelle for en rekke innendørs- og utendørsmiljøer, slik som salgslokaler, overvåking av bygater og kritisk infrastruktur. Alle de ni kameraene inkluderer Canons avanserte linseteknologi med ultralav dispergering, vidvinkel, antireflektivt infrarødt belegg og en ny høysensitiv CMOS-sensor som sikrer en helt ny standard ved filming i lav belysning.

Canons nye tilskudd i nettverkskameraserien tilbyr et mangfold av nettverkskameraformater, inkludert utstyr for innendørs og utendørs bruk, Pan Tilt Zoom (PTZ), faste kupler og kameraer i faste bokser.

De nye PTZ-kameraene gir brukerne et videre zoomspekter som sikrer forbedret identifisering og en unik ytelse ved lav lysstyrke, mens de nyeste utendørsmodellene har IK10-sertifisering med hærverk-bestandighet som sikrer pålitelig drift under alle forhold. Kamerahusets design og materialet som er brukt på utendørskameraene muliggjør i tillegg drift i et større temperaturspekter.

Hele serien av nye nettverkssikkerhetskameraer har optimalisert H.264-koding og redefinerte bildekvalitetsinnstillinger. Med ny Area-specific Data Size Reduction (ADSR)-teknologi får brukerne økt kontroll med båndbredden og mulighet til å velge mellom åtte områder i synsfeltet for HD-opptak, mens resterende områder lagres med standard oppløsning. Dermed reduseres generell infrastruktur- og lagringskostnader.

Avansert objektivteknologi

Canons nyeste teknologi er designet for å sikre maksimal ytelse. De nylanserte nettverkskameraene har to typer objektiver, HD UD og Super UD. Super UD-objektiver minimerer ujevn fokus under synlig og infrarødt lys, og bidrar til å opprettholde presis fokus og høy oppløsning ved veksling mellom lyskilder, mens High UD motvirker kromatiske avvik samtidig som objektivets fysiske størrelse reduseres – dermed er disse modellene Canons første nettverkskameraer med High UD-objektiver.

–Videoovervåking har blitt et viktig verktøy i arbeidet mot kriminalitet og for å øke folks sikkerhet. CCTV-industrien utvikles raskt og det er viktig at systemintegratorer kan tilby kundene løsninger som støtter spesifikke miljøer og forretningsbehov. Våre nye kameraer styrker spekteret av overvåkningskameraer, med høykvalitets ytelse ved lavt lysnivå, i tråd med markedets behov, samtidig som båndbredde-kravene holdes på et minimumsnivå, uttaler Lars Espen Hanssen, Business Development Manager, NVS, i Canon Norge.

Canons nye nettverkskameraserie leveres med Profile S ONVIF-kompatibilitet som gir enkel integrering med de fleste VMS-plattformer, i tillegg til Profile G for lagring, søk og avspilling av opptak fra opptaksutstyret.

–Våre nye kameraer gir systemintegratorer og kunder nettopp det produktformatet, den ytelsen, varigheten, kompatibiliteten og de sertifiseringene som det fremvoksende sikkerhetsmarkedet krever, og sikrer at utstyret fremstår som topp avanserte nettverksovervåkingskameraer for både innendørs og utendørs bruk, legger Hanssen til.

Modellenes unike egenskaper:

Kontinuerlige 360° PTZ-kameraer:

VB-R11VE & VB-R10VE (utendørs), VB-R11 (innendørs): Hærverk-bestandig PTZ med 30x zoomobjektiv: Canons ‘Speed Dome’-kameraer har 360˚kontinuerlig rotasjon, automatisk vending, intelligent autosporing, 58,4° vidvinkelvisning og 450˚/sek høyhastighets presisjons-PT-kontroll. Dette sikrer maksimal dekning av området som skal overvåkes. De nye Micro-Step-motorene som brukes i kameraene er tre ganger raskere, akselererer fem ganger raskere og er rundt sju ganger mer presise enn eksisterende modeller, samtidig som de sikrer større kontroll og en unik varighet. De mest avanserte Speed Dome-kameraene har også en ny Intruder and Scream-alarmbryter, i tillegg til omfattende værbestandighet for alle forhold.

Faste kuppelkameraer:

VB-M641VE & VB-M640VE (utendørs), VB-M641V, VB-M640V (innendørs): Canons avanserte, hærverks-sikre utendørs og innendørs kuppelkameraer har 2,4x zoom med F1.4 IR-korrigert objektiv, ultrabredt synsfelt på 111,5° og IK10-sertifisering på hærverk-bestandighet. Intruder and Scream-registrering er tilgjengelig på de mest avanserte modellene. Integratorer kan også installere et ekstra varmeelement for VB-M641VE og VB-M640VE for bruk ved lave temperaturer, noe som gjør dette til ideelle kameraer for utfordrende værforhold.

Faste bokskameraer

VB-M741LE / VB-M740E: Utendørs faste bokskameraer med 2,4x zoomobjektiv og ultrabredt synsfelt på 113,4º som sikrer høy bildekvalitet natt og dag. Kameraene er ideelle for bruk ved ekstrem kulde eller utsatte forhold. Den mest avanserte modellen leveres også med innebygd IR LED som gjør det mulig å filme i mørket.

Powered by Labrador CMS