Olympus VR-360 og VR-340

Pressemelding fra Olympus 10. januar 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Olympus VR-360 og VR-340 er andre generasjon i VR-serien.

Olympus viste med VR-kameraene at et stort zoomomfang kan rommes i et ekstra slankt, elegant kompaktkamera uten at det behøver å koste en formue. Med den nye generasjonen senkes prisen ytterligere, samtidig som zoomoptikken forbedres, pikslene blir flere og grepet bedre. 

Olympus VR-360 har hele 12,5x vidvinkelzoom tilsvarende 24–300 mm*, mens VR-340 har 10x vidvinkelzoom (24–240 mm*). Begge kameraene har hus i metall. Slank eleganse med et smart, lite retroinspirert grep som gjør det lettere å holde kameraet stødig. VR-360 finns i sølv, svart, brunt, rosa og hvitt, i prisnivået 1600 kroner. VR-340 finns i sølv, svart, rødt og lilla, i prisnivået 1500 kroner. Begge modellene er på markedet i februar 2012. 

Klar når du er det

Når som helst kan det oppstå en situasjon som du vil fange på bilde eller film. Liker du øyeblikksbilder og ofte er på farten så passer VR-serien for deg. Små, slanke kameraer som bekvemt får plass i lommen eller håndvesken. Og med virkelig kraftige zoomer behøver du ikke å gå glipp av bildet. Uansett om motivet er veldig nære eller langt unna. 

Små kompaktkameraer kan være vanskelig å holde stødig, fremfor alt når du filmer i HD eller tar makrobilder. Derfor er den nye VR-serien utstyrt med et smart grep som gjør det mer bekvemt å holde kameraet. Dobbel bildestabilisator minimerer risikoen for bevegelsesuskarphet når du benytter tele, og hjelper deg med å få skarpe bilder av motiver som beveger seg raskt. Den nye VR-serien har også 16 megapiksler mot tidligere 14, og forbedret lysfølsomhet, pluss smart elektronikk – alt for at bildene dine skal bli bedre enn noensinne. 

Klar selv når du ikke er det

Med VR-serien er det ingen fare om du ikke rakk å bli klar med makeupen innen noen tok bilde av deg. Olympus Beauty Make-up Mode lar deg fikse ansiktet direkte i kameraet. Det er som en beautyboks med alt fra eyeliner, øyenskygge, rouge osv., og du kan til og med løfte kinnbenene om det behøves for å bli riktig modellpen. 

Morfning og finpussing av ansiktet er ikke det eneste VR-serien byr på når det gjelder ny bildeteknologi. Kameraene kan ta 3D-bilder. VR-340 har 3D Red & Cyan som gjør det mulig å se 3D-bilder på en vanlig skjerm eller TV. Ni magiske kunstfiltre finnes også for alle som vil skape spennende og morsomme effekter på bildene og filmene sine. 

Hurtigfakta om Olympus VR-360 og VR-340: 

Design

Bildekvalitet

Brukervennlig

Kreativt og fleksibelt

Øvrig

* Tilsvarende 35 mm-format. ** SD er et varemerke tilhørende SD Card Association. UHS Speed Class støttes ikke.

Komplett spesifikasjon finnes på www.olympus.no  

Powered by Labrador CMS