Samsung DV300F

Pressemelding fra Samsung 10. januar 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Kameraer som gjør det enkelt å dele minner

Også kameraer blir smartere, og fellesnevneren for flere av Samsungs nyheter er WiFi, altså at man kan koble kameraet opp mot trådløse nettverk. En nyttig funksjon dette gir er Autobackup, som betyr at kameraet selv laster over nye bilder til PC-en når man kommer hjem.

Mange som deler bilder og filmer via sosiale medier tar bilder med mobilkamera, og noen ganger gir dette et blandet resultat. Samsung har derfor tatt utgangspunkt i at man vil dele sine visuelle opplevelser online. Med flere hotspots på hotell, gater, torg, flyplasser og hjemme blir internett lettere tilgjengelig. Samsungs bredde av kameraer med innebygd WiFi gjør det derfor enklere å formidle den visuelle opplevelsen med god bildekvalitet.WB850F,ST200FogDV300Fer noen av Samsungs kameraer med WiFi.

DV300F– dobbelskjermskamera.

 Samsung var de første som lanserte kamera med to skjermer, en bak og en foran. Dette er spesielt smart når man skal ta selvportrett, og kan se seg selv. Etter å ha tatt bilde er det enkelt å dele det i sosiale medier da DV300F har WiFi.

Kommer i butikk i mars og anbefalt utsalgspris er 1650 kroner.  

Powered by Labrador CMS