LG Cinema Screen Design-serie

Pressemelding fra LG Electronics 7. januar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

NY DESIGN-TV FRA LG:

MIDTPUNKTET I STUEN BLIR SMARTERE OG LEKRERE ENN NOENSINNE

LGs prisbelønte designkonsept Cinema Screen Design, som ble introdusert i 2012, når nye høyder i 2013. En ny serie LED-TV-apparater med tynnere design, smartere Smart TV, kraftigere prosessorer og en ny Magic Remote vises fram for første gang på Consumer Electronics Show (CES) i Las Vegas. Produktene vil bli lansert i andre kvartal.  Med nye funksjoner for blant annet tilkobling til andre enheter i hjemmet, har midpunktet i stuen plutselig blitt mer allsidig, morsomt og brukervennlig enn noen gang tidligere.

Kvalitet og design

Kvalitet og design er sentrale stikkord for 2013-utgaven av Cinema Screen Design-serien. Serien blir videreutviklet med enda tynnere kanter. Kanten på toppmodellen er bare 2,9 millimeter tykk, og kantene på de øvrige modellene er mellom 8,8 og 10,5 millimeter. I tillegg lanserer LG det nye bordstativet Magic Stand, som gir inntrykk av at TV-apparatet svever i luften uten synlige fester.  Vridningsfunksjonen sitter nå integrert i stativet, ikke mellom skjerm og stativ som tidligere.

LGs Smart TV utvikles med flere smarte funksjoner, samtidig som grensesnittet er forbedret og maskinvaren blir kraftigere ettersom samtlige Smart TV-modeller i 2013 blir utstyrt med dual core-prosessor. Resultatet blir en enklere og bedre opplevelse for brukeren. Smart TV-funksjonene vil også finnes i mer enn 75 % av alle de nye LED-TV-modellene fra LG, langt flere modeller enn tidligere.

Bedre TV-opplevelse

LGs TV-tilbud er ikke bare et spørsmål om pen og stilren design og Smart TV. I 2013 lanserer selskapet en rekke nytenkende funksjoner som gjør det både morsommere og enklere å bruke TVen. Voice & Motion Control styrer TV-apparatet via den oppdaterte Magic Remote-fjernkontrollen. Den forstår brukerens stemme og gester uten problemer. Den nye wifi-standarden ”Miracast” gjør det mulig å strømme multimedieinnhold trådløst fra smarttelefon, nettbrett og liknende til TV-apparatet.

"Tag On" gjør det enklere å bruke smarttelefoner, nettbrett og andre enheter sammen med TV-en. Hvis du setter NFC-klistremerket (Near Field Communication) som følger med i pakken til TV-apparatet, blir det lett å pare den med en NFC-kompatibel smarttelefon. Da kan man for eksempel vise video eller bilder fra mobilen direkte på TVen. Hold mobilen mot taggen, så blir alle innstillinger gjort automatisk samtidig som fjernkontrollappen startes i mobilen.

2nd Display, som bare var tilgjengelig i toppmodellene i 2012, blir standard i alle modeller med LGs Smart TV-teknikk. Med 2nd Display kan TVen trådløst sende TV-bilder til iOS- og Android-baserte enheter, slik at du kan se på TV uansett hvor i hjemmet du befinner deg.

Cinema 3D for en topp 3D-opplevelse

EM970W er en Ultra HD-TV på 84” med  oppskalering og fantastisk billedkvalitet. Den er oppfølgeren til LGs første UHD-modell, som ble lansert høsten 2012. Toppmodellen blant Full HD-modellene er LA960W – en bakbelyst  Full LED-utgave som gir utmerket billedkvalitet. Modellene fra LA860W og nedover er LED-TV-apparater med høy billedkvalitet av varierende størrelse, design og funksjonalitet. Alle 3D-modeller i modellserien er utstyrt med LGs prisbelønte Cinema 3D-teknologi. Den gir en utmerket 3D-opplevelse med tynne og lette briller, og tilbyr også Dual Play-funksjon for TV-spill i split screen der begge spillerne ser hele skjermen.

Pris og tilgjengelighet

LGs nye TV-modeller kommer til Norden andre kvartal av 2013. Anbefalt cirkapris er:

·  LG EM970W: 89 999 NOK inkl. mva.

·  LG LA960W: Fra 24 999 NOK inkl. mva.

·  LG LA860W: Fra 15 999 NOK inkl. mva.

·  LG LA790W: Fra 16 999 NOK inkl. mva.

·  LG LA740V: Fra 12 999 NOK inkl. mva.

·  LG LA691V/LA690V: Fra 10 999 NOK inkl. mva.

·  LG LA660V/LA667V: Fra 7 499 NOK inkl. mva.

·  LG LN6500: Fra 9 499 NOK inkl. mva.

Powered by Labrador CMS