LG MAGIC REMOTE

Presemelding fra LG Electronics 7. januar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

LG MAGIC REMOTE:

UNIK FJERNKONTROLL GJØR SMART-TV BRUKERVENNLIG

På Consumer Electronics Show (CES) i Las Vegas viser LG Electronics frem sin nye Magic Remote-fjernkontroll som lanseres sammen med LG CINEMA 3D Smart TV-modeller for 2013. Den redesignede fjernkontrollen er utrustet med forbedrede språkfunksjoner som gjør at kommandoer kan utføres på en naturlig og enkel måte. Den nye fjernkontrollen bygger på fire kontrollmuligheter: stemme-, bevegelse-, peke- og scrollefunksjoner, og har dessuten fått en universalfjernkontrollfunksjon for å kunne styre andre hjemmekinoprodukter, noe som gjør den til den mest komplette fjernkontrollen på markedet.

–Brukervennlighet og innovasjon er et stort fokus for LG og vår intuitive Magic Remote er en stor del av de høye karakterer og utmerkelser vi har fått for vår Smart TV-plattform i 2011 og 2012, sier Fredrik Lundqvist, nordisk produktspesialist for Home Entertainment hos LG Electronics. Gjennom å bygge videre på det vinnende konseptet og nå legge til språk- og bevegelsesstyring til det allerede imponerende sett av funksjoner, utmerker LG Magic Remote seg på markedet som noe veldig spesielt.

Stemmestyring med innebygget språkfunksjon

Ved hjelp av en ny og avansert stemmestyringsteknologi kan du enkelt gi din kommando til TV-en ved å bruke stemmen via din Magic Remote. Den nye programvaren Natural Language Recognition gjør stemmestyringen like enkel som vanlig tale. Skal du eksempelvis gjøre et søk som både inkluderer søk på Google og i innholdet på ditt hjemmenettverk, kan du helt enkelt si «vis meg Gangnam Style-videoen», og Magic Remote forstår da hva du ønsker.

Magic Remote blir universalfjernkontroll

LG Magic Remote fungerer som hjertet i hjemmekinoopplevelsen gjennom at den nye versjonen kan anvendes som universell kontroll til alle hjemmets underholdnings-enheter. Alt i fra Smart TV-apparater til hjemmekinosystem og Blu-ray-spillere kan effektivt håndteres fra sofaen via en og samme fjernkontroll – LG Magic Remote.

Bevegelsesstyring fantes også tidligere i LG Magic Remote med mulighet for å endre volum, gå tilbake til forrige kanal eller for å få tilgang til sine favoritt-tjenester i Smart-TV. I 2013-versjonen har konseptet blitt videreutviklet, og et eksempel på en ny og brukervennlig funksjon er at man kan «skrive inn» nummeret på den kanalen man vil gå til gjennom å tegne tallene i luften med sin Magic Remote.

LG Magic Remote finnes i to modeller – en for LGs premiumsegment CINEMA 3D Smart TV og den andre for standardmodellene. Premiummodellen har LED-belyste knapper for en enkel håndtering i mørket og har også fått en mer gjennomtenkt design, hvilket resulterer i en enda mer naturlig og komfortabel opplevelse.

Pris og tilgjengelighet

LGs nye Magic Remote kommer til å bli tilgjengelig fra og med andre kvartal i 2013. Den inngår i kjøpet i flertallet av LG CINEMA 3D Smart TV 2013-modeller og kan også kjøpes som tilbehør til øvrige Smart TV-apparater.

Powered by Labrador CMS