LG Soundbars

Pressemelding fra LG Electronics 8. januar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

STOR LYD I ELEGANT FORMAT MED NYE SOUNDBARS FRA LG

LGs nye soundbars-serie er en etterlengtet nyhet for den som har valgt bort en bra lydopplevelse av plassmangel eller motvilje mot satellitthøytalere som skaper floker i ledningene, eller ikke passer med interiøret. En LG-soundbar er en perfekt måte å få bra lyd for både musikk, film og TV på uten at du må montere skjemmende høyttalere i alle hjørner av rommet. De nye modellene gir en overraskende stor lyd i et smart og elegant format.

Den integrerte 3D-lydprosessoren gir følelsen av surroundlyd til favorittfilmen uten at du trenger et surroundsystem med mange satellitthøyttalere. De slankede enhetene kan enkelt monteres på veggen eller stilles på TV-benken. Den stilrene designen i sort og børstet aluminium er utviklet for å passe til LGs TV-modeller med Cinema Screen Design. De ulike modellene passer ekstra bra sammen med enten 42- eller 47-tommers TV-apparater. Flere av modellene har støtte for HDMI med ARC, Audio Return Channel. Dermed er det enkelt å koble enheten til andre produkter, for eksempel Blu Ray-spiller eller spillkonsoll.

Fem modeller med smarte lydopplevelser

Den nye serien inneholder fem modeller soundbars med fokus på lyd, design og brukervennlighet. Den kraftigste modellen, NB4530A, er en soundbar med uteffekt på hele 310 watt og leveres med separat trådløs subwoofer. Modellen gir god og kraftig lyd og kan enkelt erstatte betydelig større stereoanlegg eller surroundsystem. Blant funksjonene er det verd å merke seg støtte for musikkstrømming via Bluetooth samt HDMI med ARC-støtte for smart tilkobling av andre kompatible enheter. I størrelsen passer NB4530A perfekt sammen med en 47-tommers TV. Det følger med veggfeste som enkel montering for den som ikke vil ha soundbaren stående på TV-benken.

I samme størrelseskategori kommer NB3730A, som i likhet med de øvrige modellene har støtte for både Bluetooth og HDMI med ARC. Denne modellen passer spesielt godt for den som er på jakt etter Smart TV. Med den innebygde Smart TV-støtten får brukerne tilgang til mulighetene i premiumapper som Netflix, SF Anytime og TV4 Play samt LGs appstore. Uteffekten er på hele 300 watt, og lyden blir ekstra fyldig gjennom den medfølgende trådløse subwooferen. Med WiFi Direct kan brukere strømme multimedieinnhold, for eksempel film, fra en datamaskin via soundbaren direkte til TV-apparatet.

Stor lyd – lite format

For den som har en TV på 42 tommer finnes det flere passende alternativer avhengig av hvilket lydbilde man ønsker. De mindre modellene i den nye serien har et nedtonet formspråk som minner om klassiske high end-høyttalere. NB3530A har trådløs subwoofer med uteffekt på 300 watt, noe som gir stor og fyldig lyd. Takket være sitt smidige format er modellene NB2430A og NB2530A enkle å plassere i små TV-rom. Med henholdsvis 160 og 100 watt er de perfekte valg for brukere som ønsker bedre lyd til TV-en eller en erstatning for et mindre stereoanlegg. Begge modellene har HDMI inn- og utgang, ARC-støtte og optisk inngang. Dermed kan de enkelt og smidig spille musikk via Bluetooth.

Pris og tilgjengelighet

NB4530A blir tilgjengelig i første kvartal, NB3730/3530/2430 kommer andre kvartal og NB2530 tredje kvartal 2013.

Priser for de enkelte produktene vil bli kunngjort nærmere lansering.

Powered by Labrador CMS