LG Ultra HD-TV-modeller

Presemelding fra LG Electronics 7. januar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

LG VISER ULTRA HD-TV I TRE ULIKE STØRRELSER PÅ CES

LG Electronics viser frem to nye Ultra HD-TV-modeller på CES 2013 i Las Vegas. LGs første Ultra HD-TV 84LM960V kommer til å få selskap av både en 55-tommer og en 65-tommer. De nye størrelsene tilbyr samme fantastiske oppløsning og seeropplevelse som 84-tommeren, som blant annet har vunnet ”Best of Innovations” i kategorien Video Display på 2013 International CES® Innovations Awards. Når LG lanserte 84LM960V i Korea i august 2012 ble selskapet først ut med en kommersiell Ultra HD TV. Modellen har siden det blitt lansert globalt og finnes siden december tilgjengelig i butikk i Norden. Pris og tilgjengelighet for 55- og 65-tommerne vil bli annonsert senere.

Ultra HD står for Ultra High Definition, en teknikk som innebærer fire ganger flere pixler enn tradisjonell Full HD-oppløsning – 3840 x 2160 bildepunkter sammenlignet med tradisjonell Full HD som har 1920 x1080 bildepunkter. Det gir en fantastisk bildekvalitet i kombinasjon med Ultra HD-materiale. Samtlige tre modeller kan også oppskalere vanlig Full HD-materiale til UHD-oppløsning, noe som gir bedre klarhet og detaljer.

Powered by Labrador CMS