LG WRGB OLED TV 55EM970V

Pressemelding fra LG Electronics 7. januar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

FIRE MILLIMETER MED LUKSUS

– OLED-TV FRA LG SNART I NORGE

LG Electronics lanserer nå sin etterlengtede 55-tommers WRGB OLED TV 55EM970V med start i Sør-Korea. Mer enn 1400 forhandlere i Korea har begynt å ta imot forhåndsbestillinger til en anbefalt pris på 11 millioner KRW, cirka 10.000 USD. Selskapet beregner at leveransene starter i februar 2013. Tilgjengelighet i Norden vil offentliggjøres senere. LGs OLED-TV er starten på en ny æra av høy bildekvalitet og design i en TV-bransje som ikke har sett noe liknende siden oppfinnelsen av fargefjernsynet. LGs OLED-TV 55EM970V overgår alle forventninger til hva en TV skal være – det er rett og slett den ultimate skjermen.

I nesten alle målbare aspekter utmerker LGs OLED-TV seg på et nivå som ingen andre TVer hittil har kunnet oppnå. TVen er like estetisk tiltalende som den er teknisk sofistikert. Ettersom det ikke finnes noe behov for bakbelysning for å produsere bilder, har ingeniørene fått større frihet til å skape en elegant og enkel konstruksjon.

LG 55EM970V er bare fire millimeter tynn, noe som også gjør den utrolig lett. Det unike designet gir en diskret veggmontert skjerm som kan forvandle en hvilken som helst stue til et kunstgalleri.

Overlegen bildekvalitet

Til forskjell fra andre OLED-TV-apparater, har LG 55EM970V 4-fargepiksler, så kalt WRGB, der den ekstra pikselen er hvit. Dette muliggjør en enda bedre lysstyrke og fargegjengivning. Den fantastiske fargegjengivningen oppnås også ved hjelp av Color Refiner-teknologien, som forsterker fargene og fargepresisjonen. Det gir bilder som er levende, naturlige og behagelige for øynene. Skjermen gir en perfekt seeropplevelse uten forvrengning eller på bekostning av kontrast, uansett synsvinkel eller omgivelsenes lysstyrke.

Uansett 2D eller 3D er LG 55EM970V utformet for å utvikle bildekapasiteten ytterligere, og for å oppnå en bildekvalitet som var teknisk umulig med tidligere LED- og LCD-skjermer. Resultatet blir en krystallklar gjengivelse av raske bevegelser uten å gi avkall på fargegjengivningen. TVen kombinerer også selskapets bransjeledende CINEMA 3D-teknologi og Smart TV-funksjoner til det mest avanserte underholdningsproduktet til hjemmet som finnes på markedet i dag. LGs OLED-TV overgår alle forventninger og markerer en ny æra i hjemmelektronikkbransjen.

Pris og tilgjengelighet

LG 55EM970V forventes å være tilgjengelig i løpet av første halvår 2013.

Den anslåtte cirkaprisen vil være 89 999 kroner inklusiv mva.

Powered by Labrador CMS