LG Music Flow

Pressemelding fra LG Electronics 5. januar 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

LG utvider Music Flow-familien- topper Multroom-serien med 700 watt lydplanke

LG følger opp høstens lansering av de trådløse nettverkshøyttalerne i Music Flow-serien med fire nye multiroom modeller utstilt på CES 2015 i Las Vegas – en bærbar høyttaler, en CD-spiller og to nye soundbars. Det nye tilskuddet gjør at Music Flow-serien blir enda mer fleksibel og bruksvennlig. LGs nettverkshøyttalere gjør det mulig å lytte til den samme musikken i flere høyttalere uansett hvilket rom de er plassert. Selvsagt kan man også spille musikk på ulike høyttalere slik at alle i familien kan høre på sin favorittmusikk, eller alternativt koble de sammen slik at de danner et surroundsystem.

- Music Flow-serien fra LG er svært populær blant forbrukerne, og med de fire nye modellene har vi et bredt utvalg som passer alle rom, smaker og situasjoner. Det gir stor fleksibilitet, enten du investerer i en komplett pakke, eller bygger på med ekstra høyttalere i ettertid. Enkelhet og allsidighet gjør at multirom-segmentet vokser svært raskt, og vi tror at teknologien vil erstatte mange andre lyd-produkter på markedet, sier Erik Åhsgren, nordisk produktsjef for Home Entertainment, LG Electronics.

Høyttalerne styres via en smarttelefon eller nettbrett med iOS eller Android ved å bruke en app fra LGs Music Flow, som må kobles trådløst på WiFi via et såkalt mesh-nettverk. Det stabile mesh-nettverket kan spille 24-bit HD-lyd, noe som få nettverkshøyttalere fra konkurrenter er i stand til. Nettverket blir brukt til å overføre musikken, og lar enhetene kommunisere med hverandre. Det er nok at bare en av høyttalerne kobles med en internettkabel til det faste nettverket for alt skal fungere. I tilfeller der ingen av høyttalerne kan kobles til en ruter eller et modem, kan du i stedet kjøpe en bro som igjen kommuniserer trådløst med de andre høyttalerne i systemet.

De fire nye modellene i Music Flow-serien inneholder to soundbars, en CD-spiller og en bærbar høyttaler. Lydplanken LG LAS950M med sin effekt på hele 700 watt, er den hittil mest kraftfulle enheten i Music Flow-serien. Enheten leverer en fantastisk 7:1-lyd og dyp bass takket være en medfulgt trådløs subwoofer. For de som ikke trenger fullt så kraftig lyd, men likevel ønsker å booste opp lyden til TVen med en trådløs soundbar, er LG LAS750M med sin trådløse subwoofer et meget godt valg. Systemet vil spille 4:1-lyd i HD-kvalitet med en effekt på 360 watt.

LG CM3750 er en trådløs nettverkshøyttaler med innebygd CD-spiller og en utgangseffekt på 40 watt. Enheten spiller av HD musikk via WiFi, eller via streaming fra en Bluetooth-tilkoblet enhet. Bluetooth-funksjonen er selvfølgelig felles for alle enheter i Music Flow-serien. Den bærbare LG NP8350 på 20 watt er perfekt for de som ønsker å flytte høyttaleren fra rom til rom, eller kanskje ta den med til hytta.

Tekniske spesifikasjoner:

LAS950M - 7.1-kanals soundbar

HD-lyd med 24bit/192kHz

700W

Trådløs subwoofer

Stilrent design

WiFi Mesh-nettverk

Bluetooth-støtte

LAS750M - 4.1-kanals soundbar

HD-lyd med 24bit/192kHz

360W

Trådløs subwoofer

Stilrent design

WiFi Mesh-nettverk

Bluetooth-støtte

CM3750 - Nettverkshøyttaler med CD-spiller

Innebygd CD-spiller

HD-lyd med 24bit/192kHz

40W

Stilrent design

WiFi Mesh-nettverk

Bluetooth-støtte

NP8350 - Portabel nettverkshøyttaler

HD-lyd med 24bit/192kHz

20W

Stilrent design

WiFi Mesh-nettverk

Bluetooth-støtte

Modeller, modellnavn og spesifikasjoner kan endres i forbindelse med lansering.

Pris og tilgjengelighet

Mer informasjon om tilgjengelighet og pris for LGs nye Music Flow-modeller vil annonseres nærmere lansering.

Powered by Labrador CMS