Sony Extra Bass Audio

Pressemelding fra Sony 6. januar 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Alt handler om bass – Sonys nye serie av EXTRA BASS Audio

Sony lanserer en ny serie av lydprodukter for de som ikke kan få nok bass.

GTK-XB7 – kraftig lydsystem med stor lyd, massive dype frekvenser fra to store 16 cm subwoofere, samt lyseffekter.

SRS-XB3– Stilig, vannresistent og bærbar trådløs høyttaler med nyutviklet 48 mm komplett høytalerenhet, en EXTRA BASS-knapp som får opp stemningen og cirka 24 timers batterilevetid[ii].

SRS-XB2 – En lekker, vannresistent, trådløs og bærbar høyttaler på størrelse med en håndflate, rommer en komplett 42 mm høyttalerenhet med cirka 12 timers batterilevetid.

MDR-XB650BT- Lette trådløse hodetelefoner spesielt utviklet for avspilling av dyp bass. Med en 30mm driverenhet som er utviklet spesielt for denne serien, sammen med en innebygget bassforsterker og en tilpasset EXTRA BASS-membran, og cirka 30 timers batterilevetid.

Sony lanserte i dag nye og kraftfulle tilskudd til sin serie av lydprodukter, dedikert til å levere dyp bass. Den eksisterende EXTRA BASS-serien av hodetelefoner utvides, og kan nå benyttes når du er på farten eller ønsker å bringe lyden av nattklubben hjem. Alle som elsker å danse til den dype og intense bassen kan nå gjøre det overalt med et ’one box’-lydsystem eller bærbare trådløse høyttalere.

Sonys unike EXTRA BASS-teknologi bruker DSP-teknologi som behandler frekvensene i henhold til kilden og opprettholder den fantastiske lydkvaliteten på en smart måte. Musikken høres og føles mer kraftfull med en dyp og kraftfull bass som definerer dagens pulserende elektroniske låter.

Du kan trådløst koble sammen flere høyttalere med “Speaker Add”-funksjonen[iii] for å få en enda mer kraftfull lyd; Dobbeltmodus vil spille musikk tilbake gjennom to høyttalere samtidig og stereomodus vil spille av musikk i stereo. Du kan trygt ta med deg høyttaleren på strandfest ettersom XB3 og XB2 er vannresistente.[iv]

De er også svært brukervennlige; de trådløse høyttalerne er enkle å koble til med NFC one-touch Bluetooth®. Med bare et trykk på smarttelefonen, nettbrettet eller musikkenheten vil lydproduktene straks begynne å spille dine festfavoritter.

Den nye serien med EXTRA BASS lydprodukter fra Sony er tilgjengelig fra april 2016 med veiledende priser fra 1200 NOK (SRS-XB2), 1800 NOK (SRS-XB3), 1400 NOK (MDR-XB650BT) og 3350 NOK (GTK-XB7).

[i]EXTRA BASS is a trademark of Sony Corporation.

[ii]With Bluetooth connection

[iii]Speaker add function can only pair with the same products.

[iv]IPX5 rating. The device is not fully water resistant. Do not immerse in water. Do not expose to sea water

Powered by Labrador CMS