Philips TV strømmetjenester

Pressemelding fra TP Vision 5. januar 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Philips TV presenterer en oversikt over første halvår av produktlanseringer og flere nye partnere i streaming og spill

Philips TV utvider sitt utvalg i streaming og spill på sin Android-plattform gjennom nye partnerskap med Amazon, GameFly, Trans Gaming spilltre TV Gold, Chillingo og Gameloft. Amazon Instant Video tilbys på Philips Android TV med muligheten til å streame på 4K Ultra HD på flere TV-modeller.

Flere populære spill vil være tilgjengelig i løpet av første kvartal på alle Philips TV-modeller fra 2014, 2015 og 2016, inkludert Grid racing, Batman Lego, MotoGP, Dirt, Asfalt 8: Airborne, GT Racing 2 og Feed me Oil 2 samt abonnementstjenesten Gametree TV Gold for tilgang til flere spill.

Philips TV tilbyr en unik spillopplevelse takket være Ambilight-teknologi som utstråler lys på veggen bak TVen for å matche scener på skjermen.

Årets nye toppmodell 8601-serien og Ambilux er tilgjengelig i butikkene fra midten av januar. Nye 6000 og 7000-serien blir lansert i første kvartal med 4K Ultra HD,  nye bedre spesifiserte paneler og Android TV med ekstra plass. Alle TV-modeller i 7000-serien, samt det meste av 6000-serien har tre-sidig Ambilight. Det vil også være HDR-funksjonen i modeller i 7000-serien. 5000-serien inkluderer ny 24 "5211-serien som kombinerer funksjon av en skjerm, en TV og Bluetooth-høyttalere.

Hele sortimentet vises opp på ett lanserings Event i Brussel i februar.

Powered by Labrador CMS