NÅ KAN FESTEN VARE LENGER

JBL Partybox Club 120 med de nye trådløse mikrofonene. Foto: JBL

– I våre nye JBL Partybox-modeller har vi gjort det mulig å kjøpe til et ekstra batteri, slik at festen aldri slutter, sier Søren Majlund.

Publisert

Han er seniordirektør for salgsstrategiske partnerskap og forretningsutvikling i Harman EMEA, og når vi i januar møter ham på CES-messen i Las Vegas viser han JBL Partybox Club 120 og Stage 320, som erstatter 110 og 310.

Riktignok stopper musikken når man bytter batteri, men med to batterier skal det ifølge Majlund holde til 24 timer.

– Hvor viktig er Partybox-segmentet for Harman i Norden?

– Det er en fantastisk viktig, men fortsatt ganske ny kategori, som vi stadig videreutvikler. Prisene starter på 3.000 kroner og går opp til JBL PartyBox Ultimate, som koster 17.500 norske kroner, sier Majlund.

Søren Majlund med JBL Partybox Club 120 og Stage 320, som vil koste 5.000 og 7.000 kroner. Foto: Stian Sønsteng

 

Norden er flinke til å opprettholde markedsandelene

Finland imponerer

– Disse ble lansert på IFA i september. Hvem kjøper dem?

– Privatpersoner som vil vise hvordan man holder fest. Man kan også kjøpe til våre nye trådløse mikrofoner som går på 2,4 GHz-nettet, med lang rekkevidde, sier Majlund.

Selv om han i sin EMEA-stilling har hele Europa, Midtøsten og Afrika som sitt ansvarsområde, innrømmer han at Norden fortsatt er hans lille baby.

JBL Partybox Club 120 og Stage 320 er de første modellene i serien der man kan kjøpe til ekstra batterier. Foto: Stian Sønsteng
JBL Partybox Stage 320. Foto: JBL

– Det er alltid interessant å se hvordan dette markedet utvikler seg, og jeg sitter fortsatt ved samme kontor som den nordiske avdelingen i Danmark.

– Hvilken posisjon har Norden hos Harman?

– Den er sterk. Norden er flinke til å opprettholde markedsandelene, også for varemerket Harman Kardon. Vi står sterkt i Skandinavia, men det er spesielt imponerende å se hva vi får til i Finland, sier Majlund.

Artikkelen er tidligere publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 1/2024, som ble distribuert uke 8. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.
Powered by Labrador CMS