Chili Kontant

Pressemelding fra Chilimobil 23. april 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Priskrig i kontantmarkedet:

500 kroner i ringetid for alle som flytter nummeret til Chilimobil

I forrige uke lanserte Chilimobil sine tjenester i det norske markedet. Det første produktet som ble lansert, Chili Kontant, gir kunder i Norge en minuttpris på 19 øre og for første gang bedre betingelser med kontantkort enn ved å kjøpe et abonnement. Chilimobil utfordrer det norske privatmarkedet ved å gjøre det billigst å ringe med kontantkort, og tilbyr nå 500 kroner i ekstra ringetid til alle som beholder nummeret sitt når de flytter til oss.

- Tar du nå med deg nummeret ditt til Chilimobil så gir vi deg 500 kroner ekstra å ringe for. Vi er sikre på at de fleste kundene i Norge vil spare penger på å bytte til oss, sier administrerende direktør i Chilimobil, Harald Bøyum. Vi gir kundene det beste tilbudet og de beste ringeprisene, avslutter han.

Tilbudet gjelder for alle de som beholder nummeret sitt fra en annen operatør til Chilimobil. Vi fyller kortet ditt med 100 kroner ekstra de fem første gangene du lader i Narvesen, 7-eleven eller via chilimobil.no. Informasjon og bestilling gjør du på chilimobil.no

Powered by Labrador CMS