Nvidia Shield Tablet

Pressemelding fra Komplett 7. august 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Markedets kraftigste nettbrett til ekstremt bra pris

Testvinneren Nvidia Shield Tablet lanseres i Norge 8. august, og Komplett.no er valgt som salgskanal for det norske markedet.

- Interessen har vært meget stor. Flere hundre har bestilt nettbrettet etter få dager med forhåndssalg. For å være sikker på å få nettbrettet når salget starter, bør man være rask med å forhåndsbestille, sier Anton Hagberg, kommersiell direktør i Komplett.no.

Nvidia Shield Tablet har fått terningkast 6 i en test foretatt av VG.no. De omtaler nettbrettet som «det mest responsive du vil finne på det norske markedet i lang tid framover».

- Vi tilbyr to modeller av Nvidia Shield Tablet. Den første modellen som blir tilgjengelig i det norske markedet har 16 GB minne og koster 2 499 kroner. Denne er ventet inn til vårt lager i morgen 8. august. Neste modell kommer tidlig i september, og den har 32 GB minne og i tillegg 4G. Prisen på denne er 3 199 kroner. Begge modellene kan forhåndsbestilles nå, avslutter Anton Hagberg

Powered by Labrador CMS