IKKE SEPARATE RETURPUNKTER

– Vi kan ikke ha egne returpunkter ut over de faste utleveringsstedene våre. Folk kan levere så mye de vil der.

Publisert Sist oppdatert

Det sier administrerende direktør Ole Vinje i Komplett Group som svar på angrepet fra kjedeleder Kenneth Baltzersen i forrige nummer av fagbladet Elektronikkbransjen. I en artikkel uttalte Baltzersen følgende:

– Enkelte nettaktører omsetter for vesentlig mer enn Euronics og mottar langt mindre retur. Dette er konkurransevridende.

Baltzersen mener at dette er en konsekvens av direktivet fra myndighetene og at regelverket ikke tar hensyn til de endrede rammevilkårene som skjer etter hvert som netthandelen vokser.

Det er ikke aktuelt for oss å bygge opp egne mottakspunkter for elretur

Et skudd i mørket

I følge Vinje håndterer Komplett en god del elretur, og han legger vekt på at alle kan levere så mye av disse produktene de ønsker på Kompletts utleveringssteder som i dag er åtte punkter i Sør-Norge.

– Det er ikke aktuelt for oss å bygge opp egne mottakspunkter for elretur. Vi har jo en grei ordning ved at folk kan levere inn elretur på alle kommunale avfallsplasser i tillegg, sier han.

Han avviser Baltzersens påstand om at dagens ordninger er konkurransevridende og karakteriserer den som et skudd i mørket.

Powered by Labrador CMS