KOMPLETT MED MOBILSELSKAP

– Mange kunder handler allerede mobiltelefoner fra oss, så det er en naturlig utvidelse å tilby mobiltelefonabonnement.

Publisert Sist oppdatert

Det sier konsernsjef i Komplett, Ole Vinje, i en pressemelding. Fra 1. juni er abonnement fra Komplett Mobil tilgjengelig gjennom Komplett.no, og selskapet benytter Telenors mobilnett. Til å begynne med vil det tilbys abonnement med 1, 4, 10 og 20 GB datamengde. Ifølge pressemeldingen er abonnementene i samme priskategorier som konkurrentene, men med dobbel mengde data inkludert i abonnementet som har fri roaming i EU.

– Det norske mobilmarkedet domineres i dag av to aktører, og vi ønsker å utfordre dette, sier Vinje.

Ifølge pressemeldingen selger Komplett flere hundre tusen mobiltelefoner. Komplett Mobil skal tilby kundene oversiktlige og rimelige mobilabonnementer, med løsninger mot overforbruk.

Ambisjonen vår er å bli en betydelig aktør i dette markedet

– Konkurransen i mobilmarkedet er stor, men siden vi er kjent for lave priser og god service skal vi også utfordre mobiltelefonimarkedet på samme premisser. Ambisjonen vår er å bli en betydelig aktør i dette markedet, sier Vinje i meldingen.

Nordens Amazon

Konsernsjefen viser til at Kompletts kundegruppe er storbrukere av data, og er spesielt glad for å kunne tilby gode betingelser for databruk innenfor EU-landene.

Komplett Mobil er det siste tilskuddet i Komplett-gruppens satsing på en nordisk shoppingportal, og kommer i tillegg til apotek, bildeler, hvitevarer, hjem-og-fritid og skjønnhet.

– Komplett skal vokse videre og ambisjonen er å bygge Nordens svar på Amazon, sier Vinje i pressemeldingen.

Komplett Group har 16 nettbutikker, og hadde i 2015 en samlet omsetning på 7,3 milliarder norske kroner. Hovedkontoret ligger i Sandefjord og konsernet har 800 ansatte.

Powered by Labrador CMS