Om du legger sommerferien til New York, kan du surfe med norske mobilpriser hos Komplett Mobil
Om du legger sommerferien til New York, kan du surfe med norske mobilpriser hos Komplett Mobil

NORSKE PRISER I USA OG THAILAND

Komplett Mobil lanserer norske mobilpriser også utenfor EU. Feriefavorittene USA og Thailand er blant landene som får tjenesten.

Publisert

Komplett Mobil inkluderer nå bruk av tale, SMS, MMS og data i alle sine abonnement i en rekke land også utenfor EU, skriver selskapet i en pressemelding.

Alle tilbydere av mobilabonnement tilbyr nå fri bruk i EU etter et EU-vedtak som stadfester at det ikke er lov å ta mer betalt i EU/EØS, men Komplett Mobil, som nettopp rundet 50.000 kunder, sier de er først ute med å lansere «fri bruk 2.0.», eller EU+ som de har valgt å kalle det. 

- Vi har gjort det veldig bra i en rekke forbrukertester, og som utfordrer til gigantene i telekommarkedet er vi opptatt av å finne nye måter å treffe markedet med et tilbud de kan ha god nytte av. Derfor tar vi nå «fri bruk i EU» et godt steg videre, sier administrerende direktør Haakon Dyrnes.

I tillegg til USA og Thailand er fri bruk inkludert også i Sveits, Serbia, Montenegro, Malaysia, Bangladesh, Pakistan og Myanmar.

I følge SSB har nordmenn tatt over 180.000 reiser til USA i løpet av 2017, og nærmere 90.000 til Thailand.

– Det er klart at det ikke er noe verdig punktum på en flott ferie å komme hjem til en kjemperegning. I disse tider er det jo artig for folk å sende en snap til familien fra toppen av Empire State Building, eller et bilde fra stranden i Phuket. Ikke minst gir det trygghet å være tilgjengelig og kunne ringe etter behov, uten økonomiske bekymringer, sier Dyrnes.

Powered by Labrador CMS