Styret i NetOnNet har valgt Susanne Holmström som ny administrerende direktør. Foto: NetOnNet

HOLMSTRÖM NY NETONNET-SJEF

Susanne Holmström tar senest 1. oktober over som administrerende direktør i NetOnNet etter Susanne Ehnbåge.

Publisert

Dette går frem av en pressemelding selskapet sendte ut 17. mai. Holmström kommer fra rollen som privatmarkedssjef i Trygg-Hansa.

Som fagbladet Elektronikkbransjen skrev den 18. januar, ønsker Susanne Ehnbåge å gå av etter to år som administrerende direktør i Netonnet Group og 15 år i konsernet, for å gå videre i en annen bransje. Senest den 1. oktober skal altså en annen Susanne ta over sjefsstolen. Før stillingen i Trygg-Hansa har Holmström hatt flere ledende stillinger, blant annet har hun vært 12 år i Tele2.

NetOnNet har de siste to årene gjennomført en omfattende fornyelses- og endringsprosess med sammenslåing av Siba og NetOnNet, blant annet med at Siba-butikkene er omgjort til NetOnNet Lagershopper. I Norge er det tre av disse; i Sandnes Kvadrat, på Liertoppen og Alnabru.

Susanne Ehnbåge går av som toppsjef i NetOnNet. Her er hun fotografert under åpningen av lagerbutikken på Liertoppen i 2017. Foto: Stian Sønsteng

Samtidig er det utviklet en ny strategi som bedre møter forbrukernes forventninger i en digitalisert verden, heter det i pressemeldingen.

– Etter sammenslåingen av Siba og NetOnNet er det ikke lenger noe behov for en konsernstruktur, så i disse dager blir Netonnet Group lagt som et hvilende selskap. Vår norske virksomhet, med netonnet.no og de tre lagershoppene, er underlagt NetOnNet AB, sier PR- og kommunikasjonssjef Nora Ay til fagbladet Elektronikkbransjen. 

Spennende fase

PR- og kommunikasjonssjef Nora Ay i NetOnNet. Foto: NetOnNet

– NetOnNet befinner seg midt i en spennende fase der utviklingen av virksomheten og kundeopplevelsen - samt investeringer i NetOnNets ledere og medarbeidere - er i fokus. Derfor er det viktig at vår nye administrerende direktør har de egenskapene som vi etterlyser, for å lede arbeidet og få planene i mål. Susanne Holmström er en sterk leder - med mye erfaring og kompetanse - og hun brenner for kundeopplevelse og digitalisering. Jeg er overbevist om at Susannes lederskap kommer til å bidra til videre fremgang for NetOnNet, sier styreleder Roland Vejdemo i NetOnNet AB i pressemeldingen.

– NetOnNet er en stabil og kundefokusert virksomhet med en sterk selskapskultur og en tydelig posisjon i markedet. Derfor er det utrolig inspirerende å bli med akkurat nå. Teknologi- og forbrukerelektronikk er spennende bransjer i rask utvikling og jeg ser frem til å videreutvikle virksomheten sammen med teamet i NetOnNet og ytterligere forsterke NetOnNets tilbud og posisjon i det skandinaviske markedet, sier Holmström i pressemeldingen.

Roland Vejdemo er styreleder i NetOnNet AB. Foto: NetOnNet

Vejdemo understreker at styret i NetOnNet er stolte over det harde arbeidet selskapet har lagt bak seg.

– Samtidig går NetOnNet en spennende fremtid i møte, og vi må alltid være synkronisert med kundene basert på forståelse og innsikt om hva de ønsker og forventer av oss. Kort fortalt får vi hver dag en ny mulighet til å forsterke NetOnNets posisjon ytterligere, ved å gjøre oss fortjent til å være kundens åpenbare valg når det kommer til hjemmeelektronikk, sier Vejdemo.

Powered by Labrador CMS