NETONNET MED PRISSAMMENLIKNING

Hos NetOnNet.no kan kunden nå sammenligne priser på produktene med andre butikker. Funksjonen finnes på alle produkter i nettbutikken.

Publisert Sist oppdatert

– Dette er en del av vår strategi om å være åpne og ærlige mot våre kunder, sier norgessjef i NetOnNet, Filip Elverhøy, i en pressemelding i forbindelse med lanseringen «Sammenlign denne prisen».

Han sier selskapet scorer høyt på pristester gjennomført blant nettbutikker som selger hjemmeelektronikk, og vil nå gjøre det enda enklere for kundene å finne riktig pris.

– Vi ønsker å være en motsats til «crazy days» og lokkekampanjer som vi ser mange av de store kjedene opererer med. Vi vet hvor irriterende det er å komme frem til butikken, og bare finne ut at det kjempebillige produktet er utsolgt. NetOnNet skal være et sted der du alltid kan stole på at du får en god pris rett fra lagerhylla og få dette bekreftet med «Sammenlign-linken» fra Prisjakt.no. Vi tror ikke at vi kan være billigst på alt til enhver tid, men i en gjennomsnittlig handlekurv skal vi alltid tilby en av markedets beste priser, sier Elverhøy.

Vi ønsker å være en motsats til «crazy days» og lokkekampanjer

Samarbeidspartner er prissammenlikningstjenesten www.prisjakt.no.

– Vi i prisjakt.no er opptatt av å gjøre de beste prisene tilgjengelige for folk flest. Vi synes ideen til NetOnNet er spennende og er med på å skape åpenhet rundt produktpriser, sier Magnus Bengtsson fra prisjakt.no i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS