NetOnNet Lagershop åpnet i kjøpesenteret Kvadrat i Sandnes 10. november. Foto: NetOnNet
NetOnNet Lagershop åpnet i kjøpesenteret Kvadrat i Sandnes 10. november. Foto: NetOnNet

OVERGANGEN TIL NETONNET FORTSETTER

– Vi er midt i konsernets kanskje største endringsreise noensinne, sier toppsjef Susanne Ehnbåge i Netonnet-gruppen.

Publisert

Selskapet er i en prosess der Siba-butikkene bygges om til NetOnNet lagerbutikker. Ekspansjonen av NetOnNet som varemerke startet i mai 2016. Med syv nyåpninger i oktober og november har konsernet i dag 22 NetOnNet-profilerte lagerbutikker; 21 i Sverige og én i Norge.

I løpet av våren vil Siba-butikkene på Liertoppen og Alnabru vil bli omgjort til NetOnNet Lagershop, i Sverige gjelder dette Järnbrott og Backaplan (Gøteborg), Haninge (Stockholm) og Uppsala.

Nettbutikken NetOnNet åpnet i Sverige i 1999 og i Norge i 2006. I 2001 åpnet den første NetOnNet Lagershop, i Borås i Sverige. Den 10. november 2016 fikk Norge sin første NetOnNet Lagershop, i Sandnes.

– Vi har en lang historie med over 65 års erfaring og kunnskap som vi tar med oss når vi samler alle våre ressurser, hele vårt fokus og vår kraft bak satsningen på ett varemerke; NetOnNet, sier administrerende direktør Susanne Ehnbåge i Netonnet Group i en pressemelding.

Inn i konsernledelsen

Her presenteres Annelie Forsberg som ny finansdirektør (CFO). Hun erstatter Peter Schön, som går over til BB Tools i Stockholm.

– I endringsreisen vi er inne i er det ekstra viktig at vi omgir oss med mennesker som med tydelighet og evne til å se fremover kan hjelpe oss å nå våre mål. Jeg er overbevist om at Annelie Forsberg vil være et fantastisk tilskudd for oss. Hun har en meget interessant og solid bakgrunn som utfyller vår organisasjon og virksomhet på en ypperlig måte, sier Ehnbåge i pressemeldingen.

Forsberg blir en del av den nye konsernledelsen. Hun kommer fra stillingen som finansdirektør i Lagerhaus. Tidligere har hun vært finansdirektør i Intersport og Ica gruppen, og konsernregnskapssjef i Coop Norden.

Vi samler alle våre ressurser, hele vårt fokus og vår kraft bak satsningen på ett varemerke; NetOnNet

Netonnet Group har en omsetning på over seks milliarder svenske kroner og har virksomhet i Sverige, Norge og Danmark.

Powered by Labrador CMS