SANDNES LEDER LAGERSATSINGEN

Varemerket Siba fases ut, og butikkene omprofileres til NetOnNet. Først ute i Norge er Sandnes, som åpnet 10. november.

Publisert Sist oppdatert

– Det nye konseptet forener det beste fra netthandel og tradisjonelle butikker, og skal gi en ny shoppingopplevelse, heter det i en pressemelding fra Netonnet Group.

De kaller konseptet lagerbutikker, og den første ligger i kjøpesenteret Kvadrat i Sandnes.

– Vi har nylig annonsert at vi samler våre varemerker under NetOnNet og i den anledning satser vi stort på̊ ekspansjon med utvikling av NetOnNets selvbetjeningskonsept og ehandelsløsning, sier administrerende direktør Susanne Ehnbåge i Netonnet Group i pressemeldingen.

Akkurat nå ser vi etter flere egnede steder i Norge, samt i Sverige og Danmark, da vi vil etablere oss flere steder i løpet av kort tid

Gjennom netonnet.no har varemerket vært tilstede i Norge siden 2006.

– Det norske markedet for hjemmeelektronikk har flere aktører som driver med handel i butikk, og det ser stort sett likt ut. NetOnNets unike selvbetjeningskonsept blir et nytt tilskudd. I Sverige er NetOnNet en av de ledende aktørene og vi er overbevist om at vi vil få en solid posisjon også på det norske markedet, sier Ehnbåge.

Lagerbutikken på Kvadrat huset tidligere søstervirksomheten Siba. De tidligere medarbeiderne er med over til Netonnet.

Selvbetjeningskonsept

– Vi er stolte over å få åpne NetOnNets første lagershop i Norge. Det nye selvbetjeningskonseptet er unikt i vår bransje. Mange tidligere Siba-kunder, og en rekke nye kunder, kommer til å bli overrasket over hvor enkelt det kan gjøres. Her tilbys et bredt sortiment med lave priser. Vi ser fram til å skape en ny og forbedret kjøpsopplevelse for våre norske kunder i Rogaland, sier varehussjef Paul Mathiessen ved NetOnNets lagerbutikk i Sandnes.

– Vår sterke satsning i Norge og Norden har bare så vidt begynt. Akkurat nå ser vi etter flere egnede steder i Norge, samt i Sverige og Danmark, da vi vil etablere oss flere steder i løpet av kort tid, sier Ehnbåge i pressemeldingen.

I dag er det totalt 19 NetOnNet lagerbutikker i Sverige, frem til nyttår økes antallet til 22. Til våren kommer ytterligere seks: Järnbrott og Backaplan (Gøteborg), Haninge (Stockholm), Uppsala, samt Liertoppen og Alnabru i Norge.

– Vi er blant kjedene med lengst fartstid, så når vi nå introduserer et helt nytt konsept er forventningene store. Vi tar med oss over 65 års erfaring og kompetanse og fokuserer alt på én merkevare, nemlig NetOnNet, sier Ehnbåge.

NetOnNets hovedkontor ligger i handelsbyen Borås, ikke langt unna Göteborg.

Powered by Labrador CMS