Creative T3150

Pressemelding fra Creative 11. april 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Creative T3150 Wireless 2.1-høyttalersystem med Bluetooth, som tilbyr utmerket lydgjengivelse og god valuta for pengene

Kompakt høyttaler som spiller trådløs lyd i høy kvalitet med Bluetooth-teknologi lanserers i dag på CEP EXPO 2013

Creative Technology Ltd introduserte i dag Creative T3150 Wireless 2.1-høyttalersystem med trådløs Bluetooth-teknologi ved CEP EXPO 2013 som holdes i Moskva.

Dette nye tilskuddet til Creatives omfattende utvalg av høyytelses trådløse høyttalere, understreker Creative kjent for å fusjonere overlegen lydkvalitet med en rimelig pris. Designet for å levere fantastisk trådløs lyd, er dette kompakte høyttalersystem designet for å møte behovene til både musikkelskere og film fans. Det skiller seg ut blant andre trådløse høyttalere i samme klasse, med en konkurransedyktig pris på kun kr 599, -

Høyttalerne er kompatible med de fleste mobiltelefoner, tabletter og bærbare datamaskiner som støtter Bluetooth stereo profil. Creative T3150 Wireless tilbyr trådløs tilkobling, men også en kablet tilkobling. Den leveres med en volumkontroll-ledning som styrer ON / OFF og volum.

Creative T3150 Wireless-høyttalersystemet leverer høy lydkvalitet, oppnådd gjennom et grundig og optimalisert komponentvalg, presisjon tuning, samt Creatives innovative design tilnærming, der kjernen er Creative IFP (Bilde Fokusering Plate) bygget inn i de kompakte designet satellitthøyttalere. Creative IFP lar satellitter levere et bredt akustisk sweet spot med en mye bedre sonisk retningsvirkning i lytteområdet, noe som gir musikken mer fokus og bevarer tonal nøyaktighet. En spesielt avstemt, ned-firing subwoofer gir en fin lydopplevelse.

Viktige egenskaper for Creative T3150 Wireless-høyttalersystemet

• 2.1 trådløst høyttalersystem som er designet for bruk med mobil, tablett eller bærbar PC med innebygd Bluetooth teknologi

• Creative IFP gjør at satellittene har en mye bedre sonisk directivity og lyd

• Praktisk volumkontroll, der du kan både slå av og på og styre volumet

• Subwooferen er spesiell-tunet med en nedadgående utgangsrør for ren bass

• Tekniske spesifikasjoner:

Priser og tilgjengelighet

Creative T3150 vil være tilgjengelig i Norske butikker fra midten av april til en veiledende pris på kr. 599, -

For mer informasjon om Creative T3150 høyttalere på www.creative.com

Powered by Labrador CMS