D-Link DNS-320L

Pressemelding fra D-Link 9. august 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

D-Link lanserer nettverkslagringsstasjon med skyteknologi

Med den nye lagringsenheten har du tilgang på dokumenter og multimediefiler hvor som helst fra dine mobile enheter

D-Link lanserer i dag sitt nyeste tilskudd til nettskyfamilien, ShareCenter™ 2-Bay nettverkslagringsstasjon (DNS-320L). Denne lagringsenheten er DNLA-sertifisert, og tilbyr en praktisk ekstern tilgang til dine multimediefiler via markedsledende mydlink™ s nettsider eller appen som er tilgjengelig for iPhone®, iPad® eller Androide™ enheter. Registrerte mydlink™-brukere kan spille av musikk og se på filmer og bilder fra deres lagringsstasjon direkte via en mobil enhet med internettilkobling. 

I dagens digitale hjem er det ikke uvanlig å finne flere ulike PCer og mobile enheter med ulike filer og medieinnhold lagret i minnet. Det er vanskelig å holde orden på hvilke digitale filer du har på de ulike enhetene, og sjeldent har man krysslagret innholdet sitt. Dersom en av datamaskinene skulle bryte ned på grunn av virus eller andre teknologiske problemer, risikerer man å miste uerstattelige familiebilder, dokumenter eller andre verdifulle digitale filer. Å ha en felles ekstern backup blir derfor viktig for å bevare disse verdifulle filene. Nettverkslagringsstasjonen representerer en ideell løsning – en trygg, sentral plassering hvor et helt bibliotek av filer kan lagres, samtidig som man har tilgang på innholdet hvor som helst.

- Å ha en sikker tilgang til dine filer mens du er hjemme eller på farten er en nødvendighet i dagens digitale verden. Heldigvis er lagringsstasjonen en del av vår nye serie nettskyprodukter med mydlink™ Cloud Services som eliminerer eventuelle tekniske utfordringer knyttet til sikker tilgang på eksterne filer. Ingen lagringsløsninger er nyttige med mindre man har umiddelbar tilgang på dem. Det er årsaken til at vi har utstyrt nettverkslagringsløsningene med en enkel tilgang via mobile enheter med internettilkobling, sier Marco Stenvall, Nordisk produktsjef i D-Link.

Skap din personlige nettsky

Smarttelefoner, nettbrett og andre mobile enheter gir brukeren fordeler når det kommer til enkel og praktisk bærbarhet. Uheldigvis går denne bærbarheten på bekostning av lagringsplassen på de mobile enhetene. Med ShareCenter™ 2-Bay nettverkslagringsstasjon tilhører disse begrensningene fortiden. Med opp til 6TB lagringskapasitet gir nettverksstasjonen deg tilgang på hele ditt mediebibliotek når som helst. Årsaken til at dette er mulig er nettskyteknologien, som gir brukeren tilgang og kontroll over det digitale innholdet i sin egen personlige nettsky. Har man først registrert seg en gang på mydlink™ Cloud Services, får man tilgang til dette innholdet fra hvilken som helst nettleser, eller via mydlink™ appen for iOS og Android™.

Strøm og del multimedieinnhold

ShareCenter™ 2-Bay er et praktisk lagringssted for alle typer filer – spesielt egnet for multimediefiler som digitale lyd-, video og bildefiler. Nettverksstasjonen er DLNA-sertifisert, som gjør at den er kompatibel med mobile og personlige databaserte mediespillere. ShareCenter™-brukere med en mediespiller som for eksempel Boxee Box by D-Link kan strømme medieinnhold direkte til TV-en uten en ekstra datamaskin. iPod®-, iPad®-, og iPhone®-brukere som vil strømme fra mediebiblioteket kan enkelt bruke den integrerte iTunes-applikasjonen, mens andre brukere finner en innebygd P2P-nedlastningsverktøy som gjør strømmingen og tilgangen på nettverksstasjonen desto raskere.

Enkel installasjon og konfigurasjon

Nettverkslagringsstasjonen har en enkel installasjonsprosess som kun tar få minutter å gjennomføre. En praktisk setup-guide tar deg igjennom prosessen som formaterer den nye harddisken. Stasjoner med spesielt høy kapasitet kan bli installert med en RAID 1-konfigurasjon som forhindrer at data går tapt dersom harddisken skulle bryte sammen. En funksjonsrik programvare og støtte for Apple® Time Machine er inkludert for å sikre viktige data.

Miljøvennlig

Som en del av D-Links miljøsatsing er DNS-320L utstyrt med funksjoner som gjør den både miljøvennlig og kostnadseffektiv. Strømstyring av harddisken og viften reduserer energikostnadene, minimerer støy og forlenger levetiden til harddisken.

For mer informasjon vennligst besøk: http://www.dlink.no

Pris og tilgjengelighet

DNS-320L blir tilgjengelig i august, og får en veiledende pris på 899 kr.

Powered by Labrador CMS