D-Link DCS-5615 og DCS-6004L

Pressemelding fra D-Link 23. juni 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

D-Link lanserer to diskrete overvåkningskameraer med høy oppløsning

D-Link slipper to nye dome overvåkningskameraer med høy oppløsning. Begge kameraene er utviklet for diskret bruk i områder der rekkevidden er viktig. Power over Ethernet (PoE) muliggjør også installasjon der det ikke finnes tilgjengelig strømkontakt.

D-Links nye dome-kameraer, DCS-5615 og DCS-6004, er utviklet for bedrifter og butikker som trenger en diskret overvåkningsløsning som dekker store områder, og allikevel har høyt detaljnivå– både dag og natt. Det kan for eksempel være en butikk med høy gjennomstrømming av kunder på dagen, samt behov for å overvåke butikken og lageret mot innbrudd eller sabotasje om natten.

Begge kameraene har et kompakt og diskret design som passer inn overalt. Begge modellene kan få strømtilførsel via nettverksladeren med Power over Ethernet (PoE), uten å behøve et separat strømadapter. Det er derfor perfekt for områder uten strømuttak.

- Vi har lagt til disse to IP-kameraene til vårt brede sortiment for å forsikre oss om at det finnes et produkt for enhver bedrifts behov. Dome-kameraer er fortsatt populære for overvåkning, og disse to kameraene har et utrolig diskret format, og gir enda høyere oppløsning, fantastisk rekkevidde og håndterer vanskelige lysforhold. Dette er viktige funksjoner for bedrifter som vil overvåke sine lokaler 24 timer i døgnet, sier Geir Simonsen, Business Development Manager IP-Surveillance, i D-Link.

Ved uvante bevegelser i bedriftens lokaler kan en videoinnspilling automatisk starte via en enkel forhåndsinnstilling. Den innebygde plassen for microSD-kort gjør at begge kameramodellene kan fortsette å spille inn, og lagre videofilm i kameraet selv om en nettverksfeil skulle oppstå.

Full HD Mini Pan & Tilt Dome Network Camera (DCS-5615)

DCS-5615 overvåker diskret over områder med 360 graders visning og 16x digital zoomfunksjon. Det innebærer at bedrifter kan overvåke store områder samtidig som man kan fokusere på utvalgte plasser i lokalet.

Noen viktige funksjoner:

HD PoE Mini Dome Cloud Camera (DCS-6004L)DCS-6004L er et ekstremt kompakt IP-kamera som gir HD-oppløsning, nattesyn, plass til SD-kort samt tilgang til gratisappen mydlink som fungerer for iOS og Android-enheter.

Noen viktige funksjoner:

•1 megapiksel CMOS-sensor og 10 ganger digital zoom.

•Kameraet leverer bildekvalitet på opp mot 720p HD (maksimal oppløsning på 1280 x 800 )

•Innebygde LED-lamper gjør det mulig å se video opp til fem meters avstand i mørket

•DCS-6004L integrerer D-Links skyteknologi – mydlink – som gir tilgang til kameraet hvor som helst der det finnes internettilkobling. Det kan skje enten via en webtjeneste eller via gratisappen ’mydlink lite’ for iOS eller Android. Appen kan også håndtere zoom og muligheten for å endre mellom natt- og dagmodus.

•Medfølgende utskiftbare deksel i hvitt og sort gjør at kameraene glir sømløst inn i ulike miljøer

D-ViewCam for sentral administrasjon av flere kameraer

Programvaren D-ViewCam, som følger gratis med til begge kameraene, gjør det mulig å administere sentralt med innspilling og håndtering av opp til 32 nettverkskameraer. D-ViewCam tilbyr digital overvåkning og innspilling med et rikt utvalg funksjoner, inklusive skjemainnspilling og varsling. Begge kameraene er også kompatible med en rekke tredjepartsløsninger for kameraadministrasjon.

Pris og tilgjengelighet

Full HD Mini Pan & Tilt Dome Network Camera (DCS-5615) er tilgjengelig hos D-Links forhandlere fra og med juli og får en veiledende pris på 3695 kroner. HD PoE Mini Dome Cloud Camera (DCS-6004L) blir tilgjengelig i august til en pris på 2595 kroner.

Powered by Labrador CMS