D-Link Wide Eye HD 180˚

Pressemelding fra D-Link 31. mai 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Se alt med ett kamera

D-Link lanserer verdens første 180˚ Wireless AC Wide Eye-kamera

Ny banebrytende teknologi for sikkerhetskameraer: 180˚ synsfelt - uten Pan og Tilt.

D-Link lanserer verdens første trådløse AC kamera som gir en real-time 180˚ visning av et rom, uten forsinkelser.

Wide Eye HD 180˚ Panoramic Camera (DCS-960L) eliminerer behovet for to eller flere kameraer for å kunne se alt i et rom - du ser mer med mindre, umiddelbart. Mens de fleste faste kameraer har et 130 syn, betyr den 180 visningen at du slipper forsinkelser. Wide Eye HD 180˚ Panoramic Camera kan plasseres hvor som helst i rommet og er ikke begrenset til hjørner, i tillegg til å være lydløst. Dette gjør det mindre sannsynlig at inntrengere vil oppdage kameraet.

- Kameraer på dette avanserte nivået av teknologi er normalt reservert kun for bedrifter, sier Kevin Wen, President, D-Link Europe Ltd og fortsetter:

- Men vi vet at hjemmets sikkerhet er høyt på folks agenda. Wide Eye HD 180˚ Panoramic Camera (DCS-960L) er en banebrytende ny måte å oppnå den ultimate overvåking av et rom fra en enkelt enhet. Det er ikke lenger noen grunn til å bekymre seg over at man ikke får dekket hele rommet, sier Wen.

Kameraet er en ideell start på et «gjør det selv» sikkerhetsoppsett for boliger og bedrifter. Dette er ikke bare på grunn av HD-videokvalitet, men også integrert mikrofon, automatisk dag og natt visning og muligheten til å konfigurere kameraet for å overvåke bevegelser innenfor et visst område - for eksempel rundt innganger eller vinduer, eller varsle når det oppdager lyd over et bestemt nivå.

Eye HD 180˚ Panoramic Camera er en del av et voksende utvalg av mydlink-aktiverte kameraer, som gir lett og sikker tilgang og administreres via en smarttelefon, nettbrett eller PC. Med den kostnadsfrie mydlink app og mydlink nettportal, trenger ikke brukerne pådra seg løpende abonnementsavgifter eller laste ned spesiell programvare.

For brukervennlighet, betyr den medfølgende 16 GB microSD-kortet at brukere kan ta opp video lokalt på kameraet, uten å pådra seg månedlige avgifter. Det kan settes til å starte opptak ved bevegelse eller lyd, etter en tidsplan eller kontinuerlig.

Egenskaper

• Et fullstendig 180 ° synsfelt, slik at du kan dekke et helt rom med ett enkelt kamera

• Glem pan og tilt-kameraer, se alt umiddelbart i sanntid

• Innebygd IR-LED-belysning gir deg mulighet til å se i stummende mørke

• 16 GB lagringsplass inkludert som lagrer opptak i opptil 7 dager

• Videoopptak og pushvarsling når bevegelse eller lyd blir registrert

• Enkel ekstern visning satt opp med mydlink ™ nettportal og i app

• Se hele rommet umiddelbart i høy definisjon, 180 ° utsikt og nattsyn som lar deg overvåke hjemmet 24 timer i døgnet

• Gå aldri glipp av noe med evnen til å bli varslet når bevegelse eller lyd blir registrert. Nattsyn sikrer klare bilder, selv i dårlige lysforhold

• Enkelt oppsett, administrasjon og ekstern visning av kameraet gjennom gratis mydlink ™ app på din mobile enhet eller via sikker mydlink ™ nettportal.

Powered by Labrador CMS